Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a transferat golgheterul Nuşfalăului


Liderul Ligii a IV-a l-a adus la echipă pe Adelin Neaga de la CS Barcău Nuşfalău, după ce în urmă cu câteva săptămâni, gruparea de sub Măgură l-a transferat pe şimleuanul Eduard Trinka de la Sepsi


Mai este puţin până la reluarea Ligii a IV-a, iar echipele angrenate în lupta la titlu se bat care mai de care în transferuri, pentru a-şi întări lotul.

Rapid Jibou a reuşit nu mai puţin de cinci  achiziţii, însă nici liderul Sportul Şimleu nu a stat cu mâinile în sân şi a făcut două transferuri. Şimleuanul Eduard Trinka a revenit sub Măgură, de la Sepsi Sf. Gheorghe, iar Sportul Şimleu l-a transferat şi pe golgheterul de la CS Barcău Nuşfalău.

Este vorba de mijlocaşul Adelin Neaga, care a fost împrumutat până în vară la echipa condusă de Ioan Gurzău.

Adelin Neaga a câştigat nu mai puţin de şase titluri cu juniorii de la CS Barcău, iar în ultimii ani a fost un jucător important şi la echipa de seniori.

“Am primit o ofertă mai bună şi am decis să vin la Şimleu şi să ajut la câştigarea campionatului. M-am săturat să mă bat pentru locul 5”, ne-a declarat Adelin Neaga, care deja a început treaba la noua echipă şi a jucat în toate cele cinci jocuri de pregătire disputate de Sportul Şimleu până acum.

Adelin Neaga a fost golgheterul celor de la CS Barcău în turul de campionat, marcând 11 goluri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL