Connect with us

Sporturi

Patrik Bolduţ se descurcă excelent şi la turneele din capitală

După ce a impresionat la turneele zonale, elevul lui Sergiu Carp şi-a încercat norocul şi la un turneu desfăşurat în Bucureşti şi a reuşit să urce pe podium şi în capitală, confirmând că se află într-o formă bună şi că este o mare speranţă a tenisului sălăjean


Patrik Bolduţ este unul dintre cei mai în formă tenismeni sălăjeni. În ultimele luni, elevul lui Sergiu Carp a câştigat turneu după turneu şi este o mare speranţă a tenisului sălăjean. Legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club, sportivul a câştigat multiple turnee din zona Nord-Vest a ţării şi şi-a încercat norocul şi la o competiţie din capitală.

Astfel, la finele săptămânii precedente, la Bucureşti a avut loc ediţia din acest an a Cupei TCH. Turneul s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis şi la start s-a aflat şi Patrik Bolduţ.

Elevul lui Sergiu Carp a participat la categoria de vârstă 10 ani, acolo unde a fost favoritul numărul 3 al competiţiei. Având acest statut, Bolduţ a beneficiat de primul tur liber, după care în turul doi s-a duelat cu Mihai Trestianu, pe care a reuşit să-l învingă în două seturi, scor 4 – 1, 4 – 0.

În sferturile de finală, sălăjeanul a dat peste favoritul numărul 5. Însă, Patrik şi-a păstrat calmul şi a avut o evoluţie foarte bună, reuşind o nouă victorie în două seturi, 5 – 3, 4 – 1. Calificat în semifinale, tenismenul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club s-a duelat pentru un loc în marea finală cu constănţeanul Rareş Ioan Dinu, favoritul numărul 2. Deşi  a fost un joc echilibrat, Dinu a reuşit să se impună în două seturi, scor 4 – 5 (3), 3 – 5.

Prin urmare, Patrik Bolduţ a fost nevoit să se mulţumească cu locul 3, ceea ce reprezintă un rezultat bun. Altfel spus, sălăjeanul şi-a respectat statutul, având în vedere că înaintea competiţiei era favoritul numărul 3.

Să spunem că la Bucureşti s-a aflat şi Oana Flonta. Tânăra tenismenă a particpat la Campionatele Internaţionale ale României, competiţie ce face parte din calendarul Tennis Europe Junior Tour. Sălăjeanca a ajuns pe tabloul principal, fiind eliminată de italianca Nadin Barbarossa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi