Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, prestaţie bună în amicalul cu Minaur Baia Mare


Într-o partidă de verificare disputată sâmbătă, la Baia Mare, echipa antrenată de Marius Paşca a fost aproape de o victorie în faţa unei candidate la promovarea în Liga a II-a şi a condus cu 2 – 1 până în minutul 88, când a fost egalată. “A fost cel mai bun joc din perioada de pregătire”, a spus antrenorul


În primele cinci jocuri de verificare din această iarnă, SCM Zalău a pus probleme doar unei echipe din Liga a IV-a Bihor şi juniorilor de la “U” Cluj. S-au înregistrat trei înfrângeri cu Sănătatea Cluj, Sepsi Sf. Gheorghe şi Someşul Dej, însă cu totul altfel au stat lucrurile sâmbătă, în al şaselea joc de verificare, pe care SCM Zalău l-a disputat cu Minaur Baia Mare.

În faţa unei grupări ce asipiră la promovarea în Liga a II-a şi care s-a întărit masiv în această iarnă, SCM Zalău a arătat bine. Chiar dacă gazdele au deschis scorul în minutu 15, dintr-un penalty transformat de Paul Batin, după doar 4 minute, zălăuanii au egalat prin Florin Istrate. A fost tot o lovitură de la 11 m, la care portarul băimărenilor a respins şutul lui Istrate, însă mingea a ajuns tot la jucătorul Zalăului, care a făcut 1 – 1.

SCM Zalău şi-a creeat câteva ocazii la poarta maramureşenilor şi a reuşit să treacă în avantaj din minutul 65, după reuşita lui Robert Popescu, care a intrat la pauză.

Două minute au lipsit ca echipa antrenată de Marius Paşca să obţină o victorie de moral. S-a terminat 2 – 2, Minaur reuşind să egaleze prin Adrian Şter.

“Am făcut un meci bun şi mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Este prima dată când pot spune că sunt mulţumit de joc, chiar dacă am fost egalaţi în ultimele două minute. Păcat că nu am fructificat încă două-trei ocazii de gol pe care le-am avut, dar una peste alta, consider că a fost cel mai bun joc din perioada de pregătire, în faţa unui adversar redutabil. Trebuie să avem răbdare, fiindcă mai avem de muncit la anumite automatisme şi relaţii de joc. Dar, este un lucru firesc şi normal, ţinând cont că de la mijloc în sus este practic altă echipă. Am încredere că dacă vom munci şi vom fi disciplinaţi din punct de vedere tactic, eu zic că ne putem îndeplini obiectivul”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

În jocul cu Minaur, echipa zălăuană nu a contat pe Răzvan Dulap, Sebastian Culda, Ervin Kinczel, Raul Stanciu şi Tudor Mare, care au acuzat mici probleme medicale.

SCM Zalău va disputa săptămâna viitoare ultimele două jocuri amicale cu Dumbrava Gîlgău şi Sportul Şimleu.

Minaur Baia Mare – SCM Zalău 2 – 2 (1 – 1)

Au marcat:  Paul Batin (15 – din 11m), Adrian Șter (88), respectiv Florin Istrate (19), Robert Popescu (66)

CS Minaur: Balazs Dombradi (73, Eduard Iuhasz) – Ciprian Duruș (69, Denis Lihet), Jean Prunescu, David Simion (46, Florin Cordoș), Răzvan Lupu, Cătălin Tutuța (69, Daniel Groza), Andrei Coroian (61, Bogdan Piper), Eugen Zasavațchi (46, Valer Giurgiu), Raul Hăjmășan (69, Krisztian Szekely), Paul Batin (61, Adrian Șter), Brian Lemac. Antrenor: Dorin Toma

SCM Zalău: Claudiu Băican – Florin Pop, Călin Cristian,  Kis Lorant, Tudor Ţăranu, Marius Dumitraşcu, Laurenţiu Iorga, Andrei Vaştag, Raul Saroşi, Florin Istrate şi Andrei Pavel. Au mai intrat: Andrei Pop – Sebastian Duma, Robert Popescu, Denis Cubaş şi Alexandru Jula. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL