Connect with us

Ştiri din Sălaj

JOS PĂLĂRIA: Salvator şi în timpul liber

Joi seara (20.02.2020), plt. adj. Iosif Dacian, paramedic SMURD din cadrul Gărzii nr. 2 Ileanda, aflat în timpul liber Ţi se deplasa spre municipiul Cluj-Napoca. Pe raza localităţii Sânmihaiu Almaşului acesta a auzit un zgomot foarte puternic care venea din faţă. A oprit imediat autoturismul şi a alegat către locul unde a observat două autoturisme implicate într-un grav accident rutier.

Acesta a evaluat rapid situaţia, şi s-a îndreptat spre autoturismul din care se auzeau plânsetele unui copil, unde a observat şi şoferul care era încarcerat şi inconştient. Rapid salvatorul a analizat vizual şi celălalt autoturism unde a observat o singură persoană neîncarcerată, conştientă care vorbea cu o altă persoană cara i-a sărit în ajutor. A intrat în primul autoturism pentru a liniştii şi asista copilul care era încarcerat având prins piciorul stâng şi a apelat numărul de urgenţă 112 oferind toate informaţiile relevante despre situaţia de la faţa locului.

La scurt timp, la faţa locului a sosit un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, salvatorul ajutându-şi colegii în gestionarea eficientă a situaţiei de urgenţă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj