Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţia Locală Zalău se “luptă” cu persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare


Poliţia Locală Zalău continuă acţiunile în vederea identificării şi sancţionării persoanelor care depozitează direct pe sol/carosabil/trotuar deşeuri de orice fel


In urma unei acţiuni cu privire la identificarea persoanelor care depozitează abuziv gunoiul menajer în alte locuri decât cele special amenajate, sau lângă punctele gospodăreşti, după verificările efectuate, au fost identificate şi sancţionate contravenţional mai multe persoane.

S-a constatat că pe timpul nopţii, o persoană colectează gunoiul menajer de la imobilele de pe strada Olarilor, acesta fiind depozitat lângă punctele gospodăreşti sau pe zona verde din spatele blocului ANL. Totodată, au fost identificaţi şi sanctionaţi proprietarii de imobile care nu au încheiat cantract cu firma de salubrizare.

Poliţia Locală Zalău continuă acţiunile cu privire la identificarea persoanelor care depozitează gunoiul în alte locuri decât cele special amenajate, precum şi identificarea persoanelor care apelează la mila publică. 

“Prin Poliţia Locală vrem să identificăm acele persoane care depun gunoiul menajer şi deşeurile voluminoase în alte locuri decât cele special amenajate. Facem acest lucru pentru a menţine într-un grad cât mai ridicat de curăţenie oraşul nostru. Aşa cum am făcut-o şi cu alte ocazii, rog cetăţenii de bună credinţă şi asociaţiile de proprietari, să ne sesizeze ori de câte ori este nevoie pentru a identifica aceste persoane şi a stopa acest fenomen. Sesizările către Poliţia Locală se pot face 24 din 24 de ore. Mulţumesc cetăţenilor care înţeleg că prin aceste demersuri contribuie la păstrarea curăţeniei în zonele unde locuiesc, la un nivel ridicat”,

ne-a declarat administratorul public al oraşului, Călin Forţ – cel care coordonează activitatea Poliţiei Locale Zalău.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj