Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău transferă de la SCM Zalău


Gruparea de pe Valea Barcăului l-a adus la echipă pe Daniel Supuran, care în turul de campionat a jucat în Liga a III-a, la formaţia zălăuană. Supuran a fost dorit de mai multe echipe din Liga a IV-a, dar a ales să vină la Nuşfalău


În a doua parte a sezonului, Liga a IV-a Sălaj are o miză importantă la lupta pentru titlu, unde sunt angrenate Sportul Şimleu, Rapid Jibou, chiar şi Dumbrava Gîlgău. Mai există o miză în etapele rămase de jucat din sezonul regulat şi pentru echipele aflate pe locurile 4 şi 5, AS Chieşd şi CS Barcău Nuşfalău. Aceste grupări se luptă pentru ultima poziţie ce duce în play-off, însă cu nouă etape înaintea finalului de retur, Chieşdul are prima şansă, fiind pe locul 4, cu un avans de  patru puncte în faţa Nuşfalăului. CS Barcău are speranţe că poate recupera aceste puncte, astfel că în această iarnă a căutat să se întărească pe mai multe compartimente. Antrenor la echipa de seniori a fost numit Călin Pop, iar Robert Goie a preluat funcţia de director sportiv.

Noua conducere tehnică a şi reuşit primele transferuri, unele importante, în condiţiile în care a adus un jucător ce în tur a jucat în Liga a III-a.

Daniel Supuran a fost convins să vină la CS Barcău, deşi de serviciile sale s-au interesat mai toate fruntaşele din Liga a IV-a.

“Am ales să vin la Nuşfalău, pentru condiţiile care sunt la această echipă şi pentru jucătorii de acolo.Sper să facem o treabă bună şi să îmi ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele”, ne-a declarat Daniel Supuran, care în această iarnă s-a despărţit de SCM Zalău.

Noua conducere tehnică şi-a început treaba la CS Barcău, iar echipa a susţinut primele jocuri amicale. Echipa pregătită de Călin Pop s-a duelat cu AS Juniorii Ip, formaţie pe care a învins-o cu 7 – 0. În acest joc a evoluat şi Daniel Supuran, care a marcat două goluri, unul din corner şi altul din lovitură liberă.

Gruparea de pe Valea Barcăului s-a înţeles şi cu experimentatul Florin Vaşvari. Duminică, la Nuşfalău, CS Barcău a susţinut şi al doilea amical, pe care l-a câştigat cu 2 – 1 în faţa Dumbravei Gîlgău. În acest joc, pentru echipa din Nuşfalău au evolaut şi trei clujeni experimentaţi. Este vorba despre Teodor Moga, Cristian Loghin şi Ionuţ Boroştean, jucători pe care noua conducere de la CS Barcău speră să îi transfere.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL