Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a închis “robinetul” la transferuri


Cu două săptămâni înainte de startul returului, formaţia zălăuană şi-a încheiat campania de achiziţii din această iarnă care a fost una spectaculoasă, în condiţiile în care au fost aduşi sub Meseş nu mai puţin de nouă jucători


După un tur de campionat ezitant, pe care l-a încheiat pe penultimul loc, la şapte puncte de salvarea de la retrogradare, SCM Zalău a făcut “revoluţie” la nivel de lot. Astfel, jucătorii care nu au dat randament şi despre care conducerea tehnică a considerat că nu pot ajuta în retur la îndeplinirea obiectivului au fost puşi pe liber. În locul lor au fost transferaţi jucători cu experienţă în ligile superioare, unii dintre ei chiar şi cu meciuri în prima ligă.

Conducerea a lucrat la campania de achiziţii încă din luna decembrie şi a închis robinetul la transferuri abia zilele trecute, odată cu încheierea perioade de transferuri stabilită de Federaţia Română de Fotbal.

“Avem un lot bun, echilibrat valoric şi nu pot decât să fiu mulţumit”, spune Paşca

În această iarnă, SCM Zalău a transferat nu mai puţin de nouă jucători, iar această listă îi cuprinde pe Raul Stanciu, Robert Popescu, Andrei Pavel, Florin Istrate, Tudor Ţăranu, Laurenţiu Iorga, Marius Dumitraşcu, Andrei Vaştag şi Kis Lorand.

După astfel de achiziţii Marius Paşca s-a declarat mulţumit, dar antrenorul se află acum într-o situaţie nouă, în condiţiile în care SCM Zalău a transferat practic o întreagă echipă!

“S-a încheiat campania de transferuri şi nu pot să fiu decât mulţumit având în vedere ce jucători au venit la echipă. Nu a fost o muncă uşoară, la care am început încă din decembrie,  iar în această perioadă mi-au fost propuşi zeci de jucători. Consider că avem un lot bun, competitiv şi echilibrat valoric.  Niciodată nu m-am confruntat cu o astfel de situaţie să vină nouă jucători la echipă, cum de altfel niciodată nu am fost cu echipa pe penultimul loc. Însă, dacă este să fim realişti, trebuia să facem aceste schimbări . Mulţumim Primăriei Zalău şi domnului primar Ionel Ciunt că ne-a oferit posibilitatea să întărim lotul”, a spus Marius Paşca.

În condiţiile în care au venit nouă jucători, antrenorul are acum mult de lucrat la omogenizare, iar timpul este destul de scurt, având în vedere că returul începe peste două săptămâni.

“Acum urmează să formăm relaţiile de joc, anumite automatisme şi consider că cu fiecare antrenament şi cu fiecare joc amical progresăm. Acum există calitate şi asta este cel mai important. Va fi o luptă grea în acest retur, dar împreună cu tot ce înseamnă membrii din club avem un numitor comun şi am încredere că vom scoate echipa din această situaţie. La ce lot avem acum putem face două echipe bune”, a mai spus antrenorul.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL