Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vezi cine este tânărul decedat în accidentul de la Sânmihaiu Almașului


Șoferul de 28 de ani care – aseară a provocat în accident în care și-a pierdut viața, iar patru persoane au ajuns la spital – avea doi copii și a lucrat ani mulți ca și sezonier în străinătate. Cu muncă, sudoare și sacrificii începuse de ceva timp să construiască o casă pentru familia sa, iar săptămâna viitoare urma să meargă din nou la muncă în Spania


Lăcătuș Tiberiu era un tânăr de 28 de ani de etnie rromă din localitatea Sânmihaiu Almașului. Prietenii l-au caraterizat ca și un băiat de viață, un băiat la locul lui, care nu era cu scandalurile. Tiberiu era un om harnic, astfel că de ani buni lucra sezonier în agricultură în Spania. Când era acasă, vindea legume. Altfel spus, omul avea o situație financiară bună, avea un BMW cu care se mândrea și de ceva timp începuse lucrările la o casă.

Avea o soție frumoasă și doi copii: un băiat de 3 anișori și o fetiță de 7 ani. Aseară, cu toții veneau spre casă de la cumpărături. La un moment dat, BEUȘ – după cum îl alintau prietenii – a început să apese prea tare pedala de accelerație. Chiar în apropiere de casa mamei sale și când mai avea doar 1.5 kilometri până la locuință, BMW-ul pe care îl conducea tânărul a părăsit sensul de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism ce venea regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, nu mai puțin de cinci persoane au suferit răni.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la SMURD și Ambulanță. Patru dintre victime au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportate la spital.

Din păcate, echipajele medicale prezente la fața locului nu au mai putut face nimic pentru șoferul de pe BMW.

”Tânărul era inconștient și s-a aflat în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar victima nu a răspuns, fiind obligați să declarăm decesul”, au spus reprezentanții ISU Sălaj. 

Ceilalți membri ai familiei Lăcătuș au ajuns la spital. Conform celor spuse de consăteni, soția decedatului – o femeie în vârstă de 25 de ani – este acum internată la Spitalul Județean din Zalău, unde doctorii au operat-o la splină.

Cei doi copii au fost transportați la o clinică din Cluj-Napoca. Din păcate, aceștia nu vor mai putea să îl mai vedea niciodată pe tatăl lor…  În această seară, BEUȘ a fost adus acasă în sicriu, unde îl așteptau părinții și sora lui.

Urmează priveghiul, iar duminică, la amiază, Lăcătuș Tiberiu va fi dus pe ultimul drum…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj