Connect with us

DIVIZIA A1

Sergiu Stancu: “Pe Arcada Galaţi o aşteaptă o partidă grea la Zalău. Volei Municipal încă are şanse la titlu”


Antrenorul campioanei vede o confruntare dificilă pentru echipa sa în duelul cu vicecampioana României, chiar dacă Volei Municipal Zalău traversează o perioadă nefastă


Sâmbătă, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, vicecampioana României, Volei Municipal Zalău întâlneşte campioana Arcada Galaţi.

Având în vedere loturile de care dispun cele două grupări, dar mai ales forma de moment şi poziţiile din clasament, Arcada Galaţi pare favorită certă. Însă, atrenorul Sergiu Stancu este mai rezervat în acest sens şi vede o confruntare dificilă cu Volei Municipal Zalău.

“Ne aşteaptă o partidă foarte grea la Zalău. Volei Municipal este un club de tradiţie în voleiul românesc şi are o echipă valoroasă, cu mulţi internaţionali. Nu îmi place să dau pronosticuri înainte de joc dar pot spune că partida va fi  una dificilă. Cu siguranţă, Zalăul are în continuare şanse la titlu, aşa cum şi SCMU Craiova, dar şi Dinamo se vor bate în continuare la primul loc. Zalăul a câştigat cu Craiova, dar şi cu Dinamo. Lupta pentru primul loc în play-off se va da în patru”, spune Sergiu Stancu.

Înaintea etapei, Volei Municipal Zalău ocupă locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce Arcada Galaţi este lider cu 44 de puncte. Gruparea de sub Meseş are un meci mai puţin jucat, restanţa cu Gloria Buzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1