Connect with us

HANDBAL

Horaţiu Paşca: ”HC Zalău este favorită în meciul cu Gloria Bistriţa”


Antrenorul formaţiei bistriţene spune că echipa sa pleacă cu şansa a doua în meciul de sâmbătă, deşi în clasamentul Ligii Naţionale, Gloria ocupă locul 4, în timp ce HC Zalău ocupă locul 7


În cadrul etapei a XVII-a din Liga Naţională, HC Zalău are un meci greu pe teren propriu, urmând să joace sâmbătă, de la ora 12.30 cu Gloria Bistriţa. Advesara Zalăului ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale şi vine sub Meseş după ce a reuşit o performanţă notabilă: calificarea în sferturile Cupei EHF.

Gloria are în lot jucătoare mult mai experimentate decât Zalăul, însă cu toate acestea, antrenoru Horaţiu Paşca consideră că echipa lui Tadici este favorita jocului.

“Ne aşteaptă un joc extrem de dificil la Zalău, unde câştigă foarte puţine echipe. Aşa că dacă vrem să obţinem ceva de la acest meci trebuie să ne pregătim foarte bine. Chiar dacă noi ocupăm locul 4, iar Zalăul se află pe locul 7, nu cred că  în momentul de faţă clasamentul are relevanţă. Suntem acolo vreo 5 echipe despărţite de 3 puncte şi cine va rămâne mai concentrat până la final va avea câştig de cauză.  HC Zalău este favorită, fiindcă joacă acasă. Tot timpul Zalăul are prima şansă când joacă pe teren propriu. Rămâne de văzut care echipă va fi mai proaspătă, fiindcă nu cred  că dacă stai mai mult te poate ajuta. Nişte meciuri în plus pot creea oboseală, dar de altfel pot să te aducă în ritmul competiţiei”, ne-a declarat Horaţiu Paşca.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL