Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Spitalul Orășenesc Jibou Dr. Traian Herța a fost modernizat

Într-o postare făcută pe facebook, primarul oraşului Jibou, Dan Ghiurco anunţă că unitatea spitalicească din oraş a fost modernizată şi reabilitată.

  • A fost finalizată reabilitarea completă a Compartimentului Cronici. Peste 300.000 lei au fost folosiți pentru zugrăveli interioare, tarkett, instalație termică, electrică, instalații sanitare, sistem nurse call, amenajare cabinet, sală de mese, oficiu, etc.
  • Au fost finalizate lucrările de reabilitare la acoperișul Spitalului Orășenesc Jibou Dr. Traian Herța, pentru ambele corpuri de clădire. Lucrările, care au presupus reparații la acoperisul imobilelor, au avut o valoare de circa 239.000 lei, bani proveniți de la bugetul local.
  • Lucrări de înlocuire învelitoare din țiglă ceramică cu panouri sandwich rezistente la foc în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu pentru Ambulatoriu de Specialitate din cadrul Spitalul Orășenesc Jibou Dr. Traian Herța.
  • Lucrări de reparații generale și de renovare la farmacia cu circuit închis a spitalului.
  • Lucrări de reamenajare la spații subsol (casa scării, garderobă pacienți și garderobă personal spital).

“Continuăm în anul 2020 lucrările de modernizare: înlocuire instalații electrice, sistem nurse call – secția Interne, secția Pediatrie, reabilitare Camera de Gardă”, a declarat primarul Jiboului, Dan Ghiurco.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Lia Mladin

    23 February 2020 at 13:50

    Felicitari! Doamne ajuta ca liftul sa devina functional! Pentru bolnavii care abia se misca, ar fi de un nepretios ajutor!Este imbucurator ca s-a putut realiza aceasta investitie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj