Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”Gloria Bistriţa  are jucătoare cu mare experienţă. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor”


Antrenorul Zalăului se aşteaptă la o partidă dificilă sâmbătă cu sfert-finalista Cupei EHF, însă speră într-o evoluţie cât mai bună a jucătoarelor sale pentru ca HC Zalău să poată obţine un rezultat pozitiv


La trei săptămâni de la meciul cu SCM Craiova, pe care l-a câştigat în faţa fanilor, HC Zalău joacă din nou în faţa propriilor suporteri. De data aceasta, adversarul este mai de calibru, în condiţiile în care sâmbătă, de la ora 12.30, gruparea zălăuană se duelează cu Gloria Bistriţa, formaţie ajunsă în sferturile Cupei EHF în acest sezon.

Şi în campionat, Gloria se află pe locul 4, în timp ce Zalăul ocupă poziţia a şaptea, însă abordează cu încredere acest joc, pe care vrea să îl câştige.

Gheorghe Tadici speră într-o evoluţie cât mai bună a jucătoarelor sale, dar şi într-o prezenţă cât mai numeroasă a fanilor, mai ales că se anunţă a fi un derby, Gloria urmând a fi însoţită la Zalău şi de galerie.

“Jocul este dificil, prin prisma faptului că Gloria este într-o formă sportivă bună. Au  demonstrat-o şi în grupa din Cupa EHF unde au reuşit să califice în sferturi printr-un rezultat foarte bun şi surprinzător obţinut la Erd în Ungaria, cu o echipă redutabilă. Gloria Bistriţa are în componenţă doar jucătoare cu mare experienţă competiţională, dar au şi cinci străine. Au un buget bun şi le permite să achiziţioneze jucătoare cu experienţă şi de valoare. La fel ca şi în celelalte meciuri cu echipele importante ale campionatului, vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor şi să oferim o satisfcaţie publicului spectator pe care îl aşteptăm în număr cât mai mare să ne susţină. De altfel şi Gloria şi-a anunţat prezenţa la Zalău cu o galerie. Nu se pune problema să fim avantajaţi de program, chiar dacă Bistriţa a jucat marţi cu Vâlcea în Cupă. Au un lot numeros şi o jucătoare de excepţie, în persoana lui Ardean Elisei. Trebuie să mai remarc faptul că au în componenţă şase jucătoare de lot naţional, din patru ţări”, a spus Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi Gloria Bistriţa se dispută sâmbătă, de la ora 12.30.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL