Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău primeşte vizita campioanei


În cadrul penultimei etape din sezonul regulat, Volei Municipal are parte de un meci extrem de dificil urmând să se dueleze cu Arcada Galaţi. Campioana en-titre vine sub Meseş din postura de lider detaşat în Divizia A1, dar vicecampioana speră să se revanşezeîn faţa fanilor pentru evoluţiile palide din ultima perioadă


Sâmbătă, ora 16.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

 Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi

Deşi a avut parte de susţinere importantă din partea autorităţilor locale şi în acest sezon, Volei Municipal Zalău este departe de aşteptările fanilor şi este abia pe locul 4. Ce-i drept, are un meci mai puţin jucat, este vorba de restanţa cu Gloria Buzău, care va avea loc luni, la Zalău. Până atunci, tot la Zalău are loc partida cu Arcada Galaţi, care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 16.00.

Volei Municipal Zalău are parte de un duel cât se poate de dificil, urmând să de-a piept celei mai exacte echipe din Divizia A1. Campioana en-titre, care este şi lider detaşat în Divizia A1 are 15 victorii în cele 16 etape şi pare favorită certă la un nou titlu, în condiţiile în care are un avans de 7 puncte faţă de ocupanta locului 2 – SCMU Craiova şi cu 9 puncte mai mult decât Dinamo, care ocupă poziţia a treia.

Arcada Galaţi a câştigat toate meciurile din acest retur şi vine să câştige şi sub Meseş pentru a mai face un pas important spre titlu. Sigur, din sezonul regulat au mai rămas de jucat două runde, după care va începe play-off-ul, unde intră primele şase clasate, însă echipa pregătită de Sergiu Stancu vrea să nu aibă emoţii în faza superioară a campionatului.

Având un lot stufos, cu jucători precum Bissette, Hernan, Kollo, Georgiev, Klapwijk, Cabrera, Carrasco, Terzic, dar şi trei foşti jucători ai Zalăului, Marian Bala, Ciprian Matei şi Vlad Cuciureanu, campioana României pare favorită în confruntarea cu Volei Municipal Zalău, însă şi vicecampioana promite să aibă o evoluţie bună, mai ales că trebuie să se revanşeze în faţa fanilor pentru ultimele evoluţii.

În plus, echipa pregătită de Bogdan Tănase are nevoie de un rezultat pozitiv, deoarece pentru moment este în afara podiumului şi lupta pentru câştigarea unei medalii pare tot mai dificilă.

În partida tur, Arcada Galaţi a câştigat cu 3 – 1 după un joc în care zălăuanii au acuzat arbitrajul.

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi se dispută sâmbătă, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Gălăţenii sunt mai avantajaţi şi de program, în condiţiile în care sâmbătă au jucat cu Unirea Dej, în timp ce Volei Municipal a mai avut o partidă în campionat luni, pe care a disputat-o tot în faţa propriilor suporteri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1