Connect with us

FOTBAL

Liga a IV-a Sălaj ar putea pierde o echipă!


Cu două săptămâni înainte de reluarea campionatului, AS Ileanda întâmpină mari probleme organizatorice, iar primarul Cornel Dorel Lar anunţă că gruparea de pe Someş s-ar putea retrage din campionat


Campionatul Ligii a IV-a, ediţia 2019 – 2020 a început cu doar 11 echipe la start, după ce Luceafărul Bălan şi Sporting Zalău – câştigătoarele Seriilor din Liga a V-a – s-au desfiinţat în vară, după ce au reuşit promovarea. În Liga a V-a a mers şi Unirea Mirşid, câştigătoarea barajului de promovare cu Viitorul Ulmeni, care mai apoi a cedat locul din eşalonul superior celor de la SCM Zalău.

Liga a IV-a ar putea deveni un campionat şi mai sărac din această primăvară şi s-ar putea relua pe data de 8 martie cu doar 10 echipe! AS Ileanda întâmpină mari probleme organizatorice, în condiţiile în care a rămas fără staff şi cu puţini jucători, iar primarul Cornel Dorel Lar spune că gruparea de pe Someş s-ar putea retrage din campionat.

Voi avea o discuţie cu un sponsor care şi-a manifestat intenţia de a veni la echipă. Voi vedea până în ce sumă este disponibil să ajute echipa de fotbal. În momentul de faţă nu prea avem jucători, dar nici staff, fiindcă s-au retras atât Adrian Pop, cât şi Horaţiu Vida. Autorităţile locale îşi doresc să avem în continuare echipă de fotbal.  În acest sens, eu am avut o discuţie cu staff-ul, am avut o discuţie şi i-am convocat şi pe jucători, dar lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum am stabilit. Reacţiile lor nu au fost cele care să mă determine pe mine să aloc bani. Trebuie să ştiu ce se întâmplă ca să văd cum ne descurcăm cu alocarea sumelor pentru echipă. Din păcate există şi posibilitatea să ne retragem”, ne-a declarat primarul comunei Ileanda, Cornel Dorel Lar.

“Am decis să mă retrag. O parte dintre băieţi au plecat spre alte echipe şi au mai rămas câţiva. Nu ştiu cu exactitate ce va fi”, a spus Adrian Pop, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în ultimii ani.

AS Ileanda ocupă ultimul loc după 13 etape, cu doar 4 puncte acumulate.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL