Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV. Imagini de la incendiul DEVASTATOR din comunitatea de romi din Ortelec

Un puternic incendiu a cuprins două locuinţe azi dimineaţă, la ora 8.00, în Mun. Zalău (cartier Ortelec), pe strada Parului, mai exact în comunitatea de romi. Este vorba de două locuinţe din chirpici, care s-au făcut scrum.

La fața locului au intervint pompierii de la Detşamentul Zalău. Pompierii acționează pentru lichidare, iar după aproximativ două ore au reuşit să lichideze incendiul.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj au transmis că în această dimineață, pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la două locuințe improvizate, situate în cartierul Ortelec.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efect termic de la un mijloc de încălzire). Datorită materialelor combustibile folosite (carton, bitum, materiale plastice) la construirea locuințelor improvizate, dar și a observării târzie a focului, incendiul s-a propagat cu repeziciune. Au ars 2 structuri (de tip locuință) de aproximativ 15 mp fiecare și bunurile depozitate în acestea. Nu au fost înregistrate persoane rănite.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj