Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, obligată de CEV să plătească peste 20.000 de euro bulgarului Miroslav Gradinarov!


Internaţionalul din Bulgaria a rămas cu restanţe de patru salarii din sezonul 2018 – 2019, dar a reclamat clubul la CEV şi a avut câştig de cauză. Astfel, vicecampioana este obligată acum să îi plătească jucătorului suma de peste 1 miliard lei vechi în următoarea lună


Dintr-o echipă de tradiţie cu rezultate notabile pe plan intern, chiar şi internaţional, Volei Municipal Zalău a ajuns un club plin de datorii, în special la foştii jucători.

O arată acest lucru şi portalul Judecătoriei din Zalău, acolo unde se pate vedea cum mai mulţi jucători îşi cer banii în instanţă.

Rareş Bălean, Răzvan Mihalcea, Ciprian Matei sau Vlad Cuciureanu şi-au căutat dreptatea în instanţă având de încasat cel puţin două salarii de la Zalău.

“Campion” la acest capitol este Miroslav Gradinarov, bulgarul care a evoluat la poalele Meseşului în sezonul 2018 – 2019.

Când a plecat de la Zalău, voleibalistul a şi înştiinţat presa că are de încasat patru salarii, astfel că el nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a căutat dreptatea la CEV.

“Am de încasat patru salarii de la Volei Municipal. Am şi reclamat clubul la Federaţia Internaţională fiindcă nu mi se pare normal să se întâmple aşa ceva. Este pentru prima dată în cariera mea când nu mi-am primit banii”, spunea Gradinarov în vară.

După câteva luni de aşteptare a venit decizia din partea forului de specialitate, iar CS Volei Municipal a fost somată ca în teremen de o lună de zile să-i plătească jucătorului suma de 22.358 euro, ceea ce înseamnă mai bine de 1 miliard lei vechi!

Dacă Zalăul nu-i plăteşte bulgarului suma de 22.358 euro, poate primi şi alte sancţiuni din partea CEV şi poate avea blocate transferurile internaţionale.

Decizia din partea CEV a fost comunicată şi Federaţiei Române de Volei, dar acum Volei Municipal poate face recurs în termen de 14 zile.

“Am câştigat procesul la CEV şi îmi aştept banii. Am auzit că mai mulţi jucători au dat clubul în judecată şi mi se pare normal că acţionează în acest mod pentru a-şi primi banii”, ne-a spus jucătorul.

Mai multe pe acest subiect, în  ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 februarie.

 

Vezi AICI si înștiințarea primită de bulgarul Gradinarov de la CEV.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Alin

    20 February 2020 at 12:07

    Ce a ajuns acest club condus de doi incompetenti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1