Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău încă nu se regăseşte în joc: A pierdut un amical cu o echipă din Liga a IV-a Cluj


Gruparea pregătită de Marius Paşca a fost învinsă de Someşul Dej, cu 2 – 1, într-un joc amical ce s-a disputat din nou la baza sportivă cu suprafaţă sintetică de la Iclod


Chiar dacă a transferat nouă jucători în această iarnă, SCM Zalău are de muncit până să arate cu adevărat o echipă şi în teren. Deocamdată, jocul lasă de dorit, dar până la urmă este o perioadă de pregătire şi antrenorul Marius Paşca speră ca echipa sa să arate altfel la meciurile oficiale.

În jocurile de pregătire de până acum, singurele rezultate pozitive au fost cu Foresta Tileagd şi cu juniorii republicani de la “U” Cluj.

Miercuri după-amiază, SCM Zalău a disputat al cincilea joc de pregătire, cu liderul din Liga a IV-a Cluj, Someşul Dej, care din nou s-a disputat la baza sportivă cu suprafaţă sintetică de la Iclod.

Clujenii s-au impus cu 2 – 1, fiind în avantaj şi la pauză, scor 1 – 0. La 0 – 0, echipa zălăuană a ratat o serie de ocazii mari, iar finalizarea a lăsat de dorit, lucru ce l-a nemulţumit pe antrenor. Abia în minutul 86 a înscris şi SCM Zalău, prin Tudor Ţăranu, după un corner executat de Florin Istrate.

“Sunt supărat pe rezultat, dar mai ales pe finalizare. Am avut 5 ocazii mari, în timp ce Someşul Dej a avut trei situaţii şi ne-a dat două goluri. Am jucat cu o echipă din Liga a IV-a Cluj, însă Someşul este o formaţie cu pretenţii la promovare şi are un lot bun. Suntem conştienţi că mai avem de muncit şi sperăm să corectăm greşelile până la începerea returului”, a spus Marius Paşca. În acest joc, antrenorul nu a contat pe Robert Popescu, Raul Stanciu, Denis Cubaş şi Tudor Mare, care au mici probleme medicale.

Sâmbătă, de la ora 11.00, SCM Zalău va juca în deplasare la Minaur Baia Mare, iar săptămâna viitoare are programate ultimele jocuri amicale, cu Dumbrava Gîlgău şi cu Sportul Şimleu.

Someşul Dej – SCM Zalău 2 – 1 (1 – 0)!

A marcat: Tudor Ţăranu (86)

SCM Zalău: Andrei Pop – Florin Pop, Răzvan Dulap, Kis Lorant, Ervin Kinczel, Sebastian Duma, Laurenţiu Iorga, Andrei Vaştag, Sebastian Culda, Florin Istrate şi Andrei Pavel. Au mai intrat: Claudiu Băican – Tudor Ţăranu, Iustin Ardelean, Cristian Călin, Marius Dumitraşcu, Raul Saroşi, Alexandru Jula şi Andrei Şumlea. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL