Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău mai dispută încă patru amicale până la începerea returului

Sălăjenii mai urmează să joace cu Someşul Dej, Minaur Baia Mare, Dumbrava Gîlgău şi Sportul Şimleu. Primul joc va fi azi, de la ora 14.00, la Iclod, cu liderul din Liga a IV-a Cluj


Două săptămâni au mai rămas până la reluarea campionatului din Liga a III-a, dar până la primul meci oficial, SCM Zalău mai are de pus la punct multe aspecte. Oarecum era şi normal să fie o astfel de situaţie, deoarece în această iarnă, gruparea de sub Meseş a transferat nu mai puţin de nouă jucători.

Din acest motiv, antrenorul Marius Paşca a programat o serie de jocuri amicale, iar până acum, SCM a disputat cinci partide de verificare, cu Foresta Tileagd, Sănătatea Cluj, Sepsi Sf. Gheorghe, ACS FC Recea şi cu juniorii U 19 de la “U” Cluj. Încă patru partide de verificare vor mai avea loc până la începutul returului. Chiar azi, de la ora 14.00, tot la baza sportivă din Iclod, SCM Zalău se va duela cu Someşul Dej, liderul din Liga a IV-a Cluj.

Sâmbătă este programat amicalul cu Minaur Baia Mare, dar locaţia urmează să fie stabilită până joi. În funcţie de starea terenurilor partida s-ar putea juca la Zalău, la Baia Mare, dar există şi varianta ca şi acest meci să se dispute la Iclod.

Săptămâna viitoare sunt programate ultimele partide verificare. Miercurea viitoare, pe 26 februarie are loc amicalul cu Dumbrava Gîlgău, iar pe 29 februarie, SCM Zalău îşi va încheia seria jocurilor de pregătire cu un meci în deplasare la Sportul Şimleu.

Apoi, elevii lui Marius Paşca vor intra în linie dreaptă pentru pregătirea jocului cu Unirea Dej, din prima etapă a returului, programat pe 6 martie.

“În mod normal nu jucam atât de multe meciuri de verificare, dar având în vedere numărul mare de jucători pe care i-am adus în această iarnă a fost nevoie să disputăm mai multe meciuri, fiindcă este mult de muncă.  În atac arătăm bine şi am marcat goluri, dar pe fază defensivă mai avem de lucrat. De aceea mă bucur că am reuşit să aducem un fundaş central, fiindcă eram descoperiţi în această zonă”, a spus Marius Paşca.


Rezultatele din meciurile amicale:

Foresta Tileagd – SCM Zalău         0  – 12

Au marcat: Robert Popescu (3 goluri), Andrei Pavel (2), Ervin Kinczel (2), Răzvan Dulap (2), Florin Istrate, Sebastian Duma şi Raul Saroşi

 

Sănătatea Cluj – SCM Zalău         4 – 1

A marcat: Sebastian Culda

 

Sepsi OSK – SCM Zalău   4 – 1

A marcat: Ervin Kinczel

 

ACS FC Recea – SCM Zalău            6 – 3

Au marcat: Raul Stanciu, Andrei Pavel şi Denis Cubaş

 

SCM Zalău – “U” Cluj U19       5 – 1

Au marcat: Robert Popescu (2), Florin Istrate (2) şi Sebastian Culda


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL