Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a pierdut un punct şi cu Unirea Dej


 În restanţa din această seară, vicecampioana României a fost pusă în dificultate de gruparea de pe Someş, care surprinzător a câştigat primele două seturi chiar la Zalău. Până la urmă, formaţia zălăuană şi-a revenit şi a câştigat următoarele trei seturi, dar s-a ales cu două puncte, la fel ca şi în partida cu Explorări Baia Mare


Obţinerea unei medalii în acest sezon devine tot mai complicat pentru Volei Municipal Zalău, care pe lângă problemele financiare are probleme şi în teren.

Astfel, în ultimele două jocuri a pierdut câte un punct cu Explorări Baia Mare, iar marţi seară, pe teren propriu, cu Unirea Dej.

Gruparea de pe Someş a venit motivată sub Meseş, cu trei jucători zălăuani în lot (Tudor Magdaş, Paul Abrudan şi Paul Şomoi) şi a avut o prestaţie bună. Chiar dacă Zalăul a condus în primul set în multe momente, Unirea a revenit şi a câştigat setul de debut cu 25 – 23.

Şi setul secund a fost echilibrat, dar Unirea a speculat la maxim greşelile din tabăra adversă şi a revenit de la 12 – 10 şi 14 – 11. S-a făcut 18 – 18, apoi 22 – 23, iar Dejul a avut minge de set la 23 – 24 şi 24 – 25. Până la urmă setul a fost câştigat cu 27 – 25 de către echipa lui Marius Dascălu, care a făcut 0 – 2 la general şi s-a văzut deja cu “sacii în căruţă”.

În faţa unei asistenţe extrem de reduse, Volei Municipal a reuşit să mai salveze ceva din acest meci. Drept urmare în setul trei a avut un tur de forţă iar de la 14 – 15 s-a făcut 25 – 16 şi vicecampioana a reintrat în joc.

Elevii lui Bogdan Tănase au abordat cu moral bun şi setul al patrulea în care au condus în permanenţă. Ceva emoţii au fost pe final, la 18 – 17 şi 23 – 21, dar până la urmă, Zalăul a câştigat şi acest set cu 25 – 22 şi meciul a fost trimis în decisiv.

Unirea a fost la pământ şi în setul cinci nu a mai contat deloc. Volei Municipal s-a desprins rapid la 7 – 4, Marius Dascălu a solicitat time-out, dar echipa sa nu a mai avut forţă. S-a terminat 15 – 7, iar gruparea de sub Meseş obţine o victorie, însă una de două puncte. Destul de puţin, în condiţiile în care s-a mai pierdut un punct şi în faţa modestei Explorări Baia Mare.

CSVM Zalău – Unirea Dej 3 – 2 (-23, -25, 16, 22, 7)!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1