Connect with us

DIVIZIA A1

Şi Rareş Bălean a dat Volei Municipal Zalău în judecată!


Deşi s-a despărţit în vara trecută (cu prea mare uşurinţă) de cel mai bun voleibalist sălăjean din ultimii ani, vicecampioana României nu a reuşit nici până acum să-i plătească ultimele două salarii din sezonul trecut. În aceste condiţii, actualul jucător de la VFB Friedrichshafen îşi caută dreptatea în instanţă şi a dat clubul în judecată


Trist, dar adevărat. O echipă care este un brand în voleiul românesc, care este cunoscută şi la nivel internaţional, a ajuns să fie măcinată de probleme financiare. Aceasta, deşi autorităţile locale au virat mereu sumele de bani aferente contractului de finanţare, care nu au fost puţine, în condiţiile în care CS Volei Municipal beneficiează de peste 30 de miliarde lei vechi din partea Primăriei Zalău.

Cu toate acestea, jucătorii se plâng de faptul că conducerea clubului nu îşi onorează contractele. Unii dintre cei care au părăsit Zalăul şi faţă de care clubul are restanţe salariale şi-au căutat dreptatea în instaţă. Pe această listă se aflau internaţionalii Ciprian Matei, Răzvan Mihalcea sau Mihai Gheorghiţă.

Şi pe portarul Judecătoriei Zalău se poate observa că mai mulţi voleibalişti care au evoluat la CS Volei Municipal în sezoanele trecute au dat clubul în judecată, după ce conducerea nu a reuşit încă să le plătească o parte dintre salarii.

În această situaţie penibilă se află şi cel mai bun voleibalist sălăjean din ultimii ani. Este vorba de Rareş Bălean, cel care în ultimele două sezoane a fost omul de bază la Volei Municipal Zalău, deşi în lot s-au aflat şi jucători străini cu salarii mult mai mari.

Nici din puţinul promis, Bălean nu a văzut toţi banii, deoarece conducerea clubului l-a lăsat fără ultimele două salarii din sezonul trecut. Săturat de atâta aşteptare, internaţionalul român a decis să îşi caute acum dreptatea în instanţă şi  acum câteva zile el a dat clubul în judecată.

“Am dat clubul în judecată la fel ca alţi jucători pentru două salarii restante. Am aşteptat destul de mult să îmi primesc salariile, dar dacă nu am văzut nicio reacţie din partea clubului, am ales să îmi cer banii în instanţă”, a spus Rareş Bălean.

Rareş Bălean: “Deşi am avut multe momente frumoase la echipă, acum îmi este dor de Zalău, dar ca oraş” 

În vară, Volei Municipal s-a despărţit cu prea mare uşurinţă de Rareş Bălean, cel care a ajuns la Vfb Friedrichshafen.

La titrata echipă din Germania, zălăuanul s-a integrat foarte bine şi a început să evolueze constant, atât în campionat, cât şi în grupele Ligii Campionilor.

Astfel, în partida cu Vojvodina Novi Sad (scor 3 – 0) din Liga Campionilor, voleibalistul originar din Sălaj a fost desemnat MVP-ul jocului!

“Sunt bine la Vfb Friedrichshafen. Urmează o perioadă cu multe meciuri, cu un play-off şi ne pregătim pentru asta, fiindcă ne batem pentru titlu. Şi în Liga Campionilor luptăm pentru calificarea în sferturi. Am jucat multe meciuri titular, dar  este nevoie ca toţi jucătorii să joace şi de multe ori nu ştim cine va începe meciul”, a declarat Rareş Bălean pentru Sportul Sălăjean.

În condiţiile în care a ajuns la una dintre cele mai titrate echipe din Europa, Rareş Bălean nu are cum să regrete plecarea de la Volei Municipal, mai ales că vicecampioana nici măcar nu şi-a onorat obligaţiile financiare faţă de jucător.

“Deşi am avut multe momente frumoase la echipă, acum îmi este dor de Zalău, doar ca oraş şi bineînţeles de familie”, a mai spus talentatul voleibalist.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 februarie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1