Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea a transferat un jucător ce a fost la FCSB

Înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, echipa maramureşeană s-a înţeles cu un jucător care a trecut pe la FCSB, dar şi la FC Argeş. Evoluează pe postul de mijlocaş şi vine să pună umărul pentru promovarea echipei în Liga a II-a


În această dimineaţă, ACS Fotbal Comuna Recea s-a deplasat în Antalya, acolo unde se va pregăti timp de o săptămână, interval în care va susţine şi trei meciuri amicale.

Însă, înainte de plecare, conducerea echipei maramureşene s-a înţeles cu încă doi jucători.

După ce la echipă au ajuns portarii Dorian Răileanu şi Marc Mihai, dar şi jucătorii Gabriel Oiţă şi Claudiu Coltor, la ACS FC Recea au mai ajuns încă doi jucători.

Astfel, începând din acest retur, sub comanda antrenorilor Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic se vor pregăti Adrian Balha şi Paul Szecui. Ambii sunt jucători tineri şi de mare perspectivă şi vin la Recea cu gândul la promovare.

Paul Szecui s-a născut la 20 iulie 2000, la Baia Mare, şi poate evolua pe orice post la mijloc.

A făcut parte din lotul cu care SCM Piteşti (devenită ulterior FC Argeş) a promovat în Liga a II-a în anul 2017. A impresionat la Piteşti şi a fost transferat de FCSB, fiind dorit insistent de Nicolae Dică.

N-a apucat să joace pentru prima echipă, fiind împrumutat la Metaloglobus Bucureşti. A mai evoluat la FCSB II, dar şi la FC Argeş.

Sursa foto: sportarad.ro

În ceea ce îl priveşte pe Adrian Balha, acesta s-a născut la data de 5 mai 2000, tot la Baia Mare. În carieră a evoluat pentru echipe precum FC Maramureş, FC Municipal Baia Mare, Electrica Baia Mare, FC Kids şi Universitatea Cluj. La aceste formaţii a evoluat în competiţiile rezervate copiilor şi juniorilor.

Pasul către seniori l-a făcut în tricoul celor de la Naţional Sebiş – formaţie ce evoluează în Liga a III-a.

A evoluat la gruparea arădeană până în această iarnă, când la Sebiş s-a instaurat haosul. Problemele financiare pot face ca acest club de tradiţie la nivelul Ligii a III-a să dispară. Jucătorii au fost lăsaţi liberi să-şi găsească alte angajamente.

ACS Fotbal Comuna Recea a profitat de acest aspect şi s-a înţeles cu băimăreanul Adrian Balha, cel care poate evolua pe postul de atacant.

Ambii jucători fac parte din lotul deplasat de maramureşeni pentru cantonamentul din Antalya.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL