Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase: “Ne-a trecut glonţul pe la ureche în meciul de la Explorări Baia Mare”


Chiar dacă echipa sa a revenit de la 2 – 0 şi de la 21 – 17 în setul trei pentru Explorări, Bogdan Tănase nu poate fi mulţumit în condiţiile în care “glonţul” a cam rănit-o pe echipa sa nu doar i-a trecut pe lângă ureche, având în vedere că după acest meci, Volei Municipal a pierdut un punct


Volei Municipal Zalău are probleme şi în teren nu doar pe partea financiară, astfel că vicecampioana României s-a încurcat şi în deplasarea de la Baia Mare.

În acest meci, echipa zălăuană era cât pe ce să piardă cu 3 – 0, după ce în primele două seturi, Explorări s-a impus cu 26 – 24, iar în setul trei a condus cu 16 – 11 şi 21 – 17.

De la acest scor, gruparea de sub Meseş a reuşit să revină şi să câştige cu 3 – 2, Bogdan Tănase declarând la final că glonţul a trecut pe lângă urechile echipei sale. Până la urmă, acest glonţ a cam rănit-o pe vicecampioana României, care a pierdut un punct pe terenul unei formaţii modeste.

Culmea, şi la meciul de la Baia Mare, Volei Municipal Zalău a făcut deplasarea cu o zi înainte de meci, la fel cum s-a întâmplat şi în deplasarea de la Universitatea Cluj.

“Ne-a trecut glonțul pe la ureche. Nu pot să fiu mulțumit cu jocul pe care-l prestăm în ultima vreme. Finalizarea noastră este imprecisă și aceast lucru ne-a costat înfrângerea de la Cluj și încă un punct pierdut cu Explorări. A fost un meci echilibrat și îi felicit pe tinerii de la Explorări pentru felul în care au jucat și s-au dăruit. Am fost nevoit să fac mai multe schimbări în acest joc, până am găsit formula câștigătoare”, a spus Bogdan Tănase, pentru axanews.ro.

La final şi antrenorul Marius Botea s-a declarat dezamăgit pentru faptul că echipa sa a ratat o victorie cu 3 – 0 în faţa vicecampioanei.

“Chiar dacă primele seturi au fost extrem de echilibrate pot afirma că am scăpat printre degete o victorie cu 3-0 în fața unei echipe foarte bune. La scorul de 21-17 în setul 3 am făcut multe greșeli în atac și acolo s-a schimbat soarta meciului”, a spus tehnicianul de la Explorări.

Marţi, de la ora 18.00, Volei Municipal Zalău are programată restanţa cu Unirea Dej, pe teren propriu, după care sâmbătă, la Zalău, vicecampioana va întâlni campioana Arcada Galaţi.

Sursa: Axa News

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1