Connect with us

Ştiri din Sălaj

Autorităţile locale din Bălan, alături de Dumbrava Gîlgău


Mare iubitor al “sportului rege”, primarul comunei Bălan e trup şi suflet alături de echipa comunei şi este mulţumit de prestaţia echipei din prima parte a campionatului. “Nu renunţăm la lupta pentru titlu, dar suntem mulţumiţi şi de locul 3″, a precizat primarul Isaia Maghiar


Primăria şi Consiliul Local Bălan susţine mişcarea fotbalistică şi sunt alături de Dumbrava Gîlgău şi în anul 2020.

Pentru primarul Isaia Maghiar, priorităţile sunt investiiţile şi proiectele ce se derulează în comună, dar şi fotbalul are un loc aparte.

“Nu renunţăm la lupta pentru titlu, dar suntem mulţumiţi şi de locul 3. Trebuie să ne vedem pălăria cât ne este de mare, fiindcă noi facem eforturi mari ca să alocăm bani la fotbal, fiindcă pentru comuna Bălan prioritar sunt proiectele şi investiţiile. Însă, nu renunţăm nici la sport, fiindcă ne place fotbalul, şi avem în comună mulţi iubitori ai acestui sport”, ne-a declarat primarul Isaia Maghiar.

De precizat faptul că primarul de Bălan este și preşedinte de onoare la Dumbrava Gîlgău.

Totodată, Isaia Maghiar este unul dintre fanii înfocaţi ai actualei vicecampioane a Sălajului, pe care o urmează aproape meci de meci în tot judeţul, împreună cu un grup de suporteri.

Pentru a doua parte a sezonului, formaţia pregătită de Florin Morar a început deja pregătirile, dar şi jocurile amicale.

Pe acest subiect, însă, vom reveni cu amănunte în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 19 februarie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj