Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea se pregăteşte în Antalya pentru returul din Liga a III-a

Gruparea condusă de Florin Gherasim va efectua un stagiu de pregătire de o săptămână în Turcia, acolo unde va efectua şi trei jocuri amicale


ACS Fotbal Comuna Recea este lider în Seria a V-a din Liga a III-a şi vrea să rămână acolo până la finalul sezonului pentru a putea promova în eşalonul secund.

Pentru asta, echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic trage tare la antrenamente pentru a fi în formă maximă la ora începerii returului.

După ce în ultima lună s-a pregătit pe plan local şi a efectuat mai multe jocuri amicale, pentru echipa condusă de Florin Gherasim urmează acum un stagiu de pregătire de o săptămână.

Maramureşenii nu se vor pregătii oriunde, iar echipa din Recea va pleca în cantonament, pentru al treilea an consecutiv, în Antalya. Băieţii pregătiţi de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic vor pleca luni dimineaţa în Turcia, acolo unde se vor pregăti timp de o săptămână.

În Antalya, maramureşenii vor efectua câte două antrenamente pe zi şi vor disputa şi trei jocuri amicale.

Din lotul deplasat fac parte şi noile achiziţii, precum portarii Dorian Răileanu şi Mihai Marc, dar şi jucătorii de câmp Gabriel Oiţă, Claudiu Coltor, Adrian Balha sau Paul Szecui.

Returul din Liga a III-a va debuta în 7 martie, atunci când ACS Fotbal Comuna Recea se va deplasa la Cugir, pentru duelul cu Metalurgistul.


Lotul deplasat în cantonament: Alin Bota, Dorian Răileanu, Mihai Marc – Bogdan Paşca, Marius Potcoavă, Gabriel Oiţă, Claudiu Maftei, Milian Urs, Vlad Opriş, Adrian Micaş, Cosmin Berindea, Alex Oltean, Viorel Chinde, Alexandru Mărieş, Romario Rus, Norbert Janos, Claudiu Coltor, Arthur Teut, Cătălin Jucan, Adrian Balha, Paul Szecui, Bandula Rajmond şi Ciprian Brata


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL