Connect with us

DIVIZIA A1

Gheorghe Vişan – preşedinte FRV: “Dacă datoria nu se stinge până în 1 martie, Volei Municipal Zalău ar putea fi dezafiliată”

Volei Municipal Zalău are datorii de peste 90.000 de lei la Federaţia Română de Volei


Cele spuse de Vasile Coţa, cum că datoriile pe care le are Volei Municipal la Federaţie sunt dinainte de a prelua el clubul, au fost demontate chiar şi de preşedintele Federaţiei - Gheorghe Vişan, cel care a precizat că actualele datorii au fost acumulate în perioada  2018 – 2020.

După o discuţie cu preşedintele FRV, am aflat că situaţia clubului condus acum de Vasile Coţa nu este deloc roză, înaltul oficial precizând că Zalăul are datorii, are un preşedinte suspendat, dar şi mari nereguli în ce priveşte contractele jucătorilor înregistrate la Federaţie.

“Acea datorie din anul 2016 a fost plătită în februarie 2017, din bugetul lăsat de vechea conducere. Altfel spus, datoria de peste 90.000 de lei a fost acumulată în perioada 2018 – februarie 2020. Doamna Coţa a tot promis că plăteşte, ultima dată chiar în luna noiembrie, dar… nimic. Dacă datoria nu se stinge până în 1 martie, echipa ar putea fi dezafiliată”, a declarat Gheorghe Vişan, preşedintele FRV, pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1