Connect with us

FOTBAL

Campioana Steaua, “pe mâinile” unui zălăuan

Asistentul Gabriel Bârjac, va oficia, la linie, în această seară, partida "roş-albaştrilor" de la Gaz Metan Mediaş

 

Pentru asistentul zălăuan, Gabriel Bârjac, sâmbătă seara va fi una specială. Bârjac a fost delegat să arbitreze tocmai campioana Steaua Bucureşti, formaţie care va juca la Mediaş, de la ora 21.30, cu echipa din localitate – Gaz Metan. Partida contează pentru etapa a VI-a a Ligii 1 şi se anunţă a se disputa cu casa închisă, cererea de bilete fiind una foarte mare.

 

Revenind la meci, să spunem că central va fi craioveanul Sebastian Colţescu, urmând ca celălalt arbitru asistent să fie Vladimir Urzică, din Piatra Neamţ. Observatori vor fi timişorenii Nicolae Botaş şi Nicolae Grigorescu.

 

De remarcat forma bună prin care trece Gabriel Bârjac, care în acest început de sezon a mai arbitrat partida din etapa a III-a, dintre U Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

 

La câteva zile distanţă, Bârjac va mai arbitra o partidă, însă de o importanţă mai scăzută, este vorba de disputa din Faza a IV-a a Cupei României, dintre Avântul Bârsana şi Olimpia Satu Mare. Practic, la acest meci vom avea o brigadă 100% sălăjeană, formată din Paul Unimătan, Tunyogi Ferencz şi Gabriel Bârjac.

Tot în etapa a VI-a, din Liga I, Paul Unimătan va fi arbitru de rezervă la meciul dintre FC Botoşani şi FC Vaslui, care se va juca duminică, de la ora 17.30.

156 Vizualizari
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. CJA

  24 August 2013 at 12:02

  Felicitari Gabi si multa bafta!

 2. alex10

  24 August 2013 at 12:03

  Bafta !

 3. sergiu

  24 August 2013 at 13:23

  Gabi ce ai pariat pe acest meci ? Sa stim si noi ceva sigur…

 4. anonim

  24 August 2013 at 14:37

  felicitari Gabi, mult succesc pe mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL