Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău continuă să scârţâie şi pierde un punct la Baia Mare

Gruparea sălăjeană a fost condusă cu 2 – 0 la seturi de Ştiinţa Explorări, dar a revenit şi în cele din urmă s-a impus în cinci seturi


Volei Municipal Zalău nu se regăseşte. Problemele de la echipă îşi pun amprenta asupra evoluţiilor jucătorilor şi rezultatele nu sunt cele mai bune. După umilinţa de la Cluj şi eliminarea din Cupa Challenge, echipa antrenată de Bogdan Tănase şi Bogdan Nicolae a fost aproape de o un nou rezultat ruşinos.

Astfel, în deplasarea de la Baia Mare, Volei Municipal nu a avut replică în primele două seturi, pe care le-a pierdut identic, scor 26 – 24. La 2 – 0 la seturi pentru Ştiinţa Explorări s-au trezit şi sălăjenii.

Setul trei a fost foarte echilibrat şi cele două echipe au mers cap la cap. Băimărenii au avut şansa de a închide meciul şi a obţine o victorie mare, însă, experienţa sălăjenilor a făcut diferenţa şi în cele din urmă, Volei Municipal şi-a adjudecat setul 3, scor 27 – 25.

Acela pare că a fost şi momentul psihologic al partidei, deoarece, Volei Municipal Zalău nu a mai cedat iniţiativa şi şi-a adjudecat setul patru şi a jucat precis şi în tie-break.

Astfel, echipa din Zalău pierde un punct la Baia Mare şi se îndepărtează la 3 puncte de podium, având în vedere că SCMU Craiova a câştigat cu 3 – 0 în faţa echipei Dinamo Bucureşti, cele două fiind pe locurile 3, respectiv 2.


Ştiinţa Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău 2 – 3 (24, 24, -25, -18, -11)


Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. EU

    16 February 2020 at 1:58

    Ce este de mirare ? Acest Tanase este o NONVALOARE , dar noi Ardelenii stiiiiim sa aducem “mitici” , in loc sa ne promovam valorile . Istoric Tanase : U Cluj – un campionat intreg fara o victorie ; Steaua – de doua ori locul 1 in campionatul regulat , dupa play off loxul 5 si 3 . Diferenta intre a face performanta , ori ba . Atat asta ( in Ungaria ) , cat si Stancu ( in Grecia ) , au fost dati afara pentru ” rezultatele ” lor , aici impresarii ii tin la echipe cu pretentii . Sa nu mai vorbim de vesnicul antrenor secund , care habar nu are de volei , dar il 5ine taticul la echipa . P.S. Nu uitati salajeni ca exista in Zalau un :Abraham , Lazar , Teusan , sau Feher .

  2. Dan

    16 February 2020 at 11:49

    REZOLVA FAMIGLIA cOTA si bugetul din acest an …!!! Dar nimeni NU vrea sa vada!? Primasul a promovat-o pe Danuta in functis de vicepresedinte a partidului PSD !!!!??? ” una mana spala alta ….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1