Connect with us

HANDBAL

Următorul meci pentru HC Zalău, cu o sfert-finalistă a Cupei EHF!

HC Zalău va juca în etapa următoare pe teren propriu cu Gloria Bistriţa. Meciul are loc pe 22 februarie, de la ora 12.30


Având în vedere că în această săptămână, Naţionala de senioare, dar şi cea de tineret are programată o acţiune de pregătire, campionatul a luat o mică pauză. Astfel, etapa a XVII-a este programată la finalul săptămânii viitoare, în perioada 22 – 23 februarie.

În aceste condiţii şi fetele de la HC Zalău au avut două zile libere după meciul de la Rapid, însă trei dintre ele au plecat la loturile naţionale. Dana Abed-Kader şi Alexandra Severin au fost convocate  de antrenorul Bogdan Burcea la acţiunea de pregătire de la Rm.Vâlcea, în timp ce Gabriela Vrabie se află în pregătiri cu lotul de tineret.

În runda următoare, HC Zalău va juca pe teren propriu şi va avea parte de un adversar extrem de redutabil. Echipa lui Gheorghe Tadici va primi vizita Gloriei Bistriţa, formaţie care duminică s-a calificat în sferturile Cupei EHF. Echipa pregătită de Horaţiu Paşca s-a clasat pe locul 2 Grupa C, după ce a terminat la egalitate în deplasare cu Erd (Ungaria), scor 24 – 24. Gloria avea nevoie de un punct înaintea acestei întâlniri pentru a merge mai departe, iar acesta a fost obţinut în ultima secundă, după o reuşită a Valentinei Ardean-Elisei. În sferturi, Gloria Bistriţa va  înfrunta formaţia daneză Herning Ikast, manşa tur urmând a avea loc la Bistriţa, pe 1 martie.

Până atunci, gruparea bistriţeană va juca pe 18 februarie, în optimile Cupei României, cu campioana SCM Rm. Vâlcea, iar pe 22 februarie se va deplasa la Zalău.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL