Connect with us

DIVIZIA A1

Radu Nistorescu, fostul preşedinte de la CS Volei Municipal: “Restanţele se plătesc, la fel cum trebuia să se plătească şi salariile”

Într-o perioadă în care era administratorul municipiului Zalău, Radu Nistorescu a ocupat şi funcţia de preşedinte al clubului de volei. În vara anului 2016, odată cu alegerile locale, a fost schimbată şi conducerea de la CS Volei Municipal, şeful clubului devenind Vasile Coţa.

“În iunie 2016 eu deja nu mai eram preşedintele echipei. Mi-am dat demisia undeva prin luna februarie. Oricum, eu am fost mai mult preşedinte onorific şi nu am fost remunerat la Volei Municipal. Doru Ţârle era cel care se ocupa şi făcea plăţile”, spune Radu Nistorescu.

Acum, când vicecampioana României este somată de Federaţie să plătească datoriile restante de aproape un miliard de lei vechi, preşedintele Vasile Coţa a pus vina pe fosta conducere, prezentând şi un act în care se arăta o datorie de 41.000 de lei faţă de FRV din iunie 2016. Deşi dacă plecase de ceva timp din club, Radu Nistorescu crede că acea datorie a fost stinsă.

“Dacă ne uităm şi pricepem fenomenul, acele datorii trebuiau plătite. Şi, dacă au plecat unii şi au venit alţii la conducere, asta nu înseamnă că nu trebuiau plătite. Nu are relevanţă de când sunt, fiindcă erau nişte restanţe către Federaţie. Restanţele se plătesc, la fel cum trebuia să se plătească şi salariile. Acele datorii nu sunt ale unei persoane, sunt ale clubului, iar cel care conduce într-un anumit moment clubul răspunde şi trebuie să le plătească. Eu nu ştiu să fi fost astfel de probleme când eram eu preşedinte. Salariile trebuie plătite în primul rând. Nu ştiu ce se întâmplă acum la echipă şi nu mă pot pronunţa”, a mai spus Radu Nistorescu.

Cam pe aceeaşi linie s-a aflat şi Doru  Ţîrle, cel care înainte de 2016 era directorul executiv al clubului. Şi acesta spune că prin luna mai fusese deja dat afară şi nu a mai avut drept de semnătură. Însă, Ţârle ştie că clubul nu putea beneficia de bani pentru sezonul viitor, dacă existau datorii. Altfel spus, era clar că familia Coţa nu a “moştenit” nicio datorie faţă de FRV de la fosta conducere.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Radu

    15 February 2020 at 11:07

    De ce nu au plati salariile lui Matei , Olteanu , bala , Stoev , din 2015 -2016 ?

  2. ion

    15 February 2020 at 19:06

    Radule esti asteptat la citadin sa-ti umpli debaraua cu legumele din serele citadin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1