Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd vrea neapărat în play-off

Clasată pe locul 4 după prima parte de campionat, gruparea din Chieşd nu concepe  să rateze calificarea în faza superioară a campionatului, având un avantaj de patru puncte faţă de CS Barcău Nuşfalău, echipă cu care se află în luptă directă pentru a prinde ultimul loc de play-off. AS Chieşd nu îşi doreşte doar atât de la a doua parte a sezonului şi vrea să încurce formaţiile care se bat la titlu


Ani la rând, AS Chieşd a fost o echipă redutabilă în campionatul Ligii a IV-a, iar cea mai bună performanţă rămâne locul 3 obţinut în anul 2013. Au fost şi perioade mai delicate pentru fotbalul din Chieşd, iar echipa a fost şi în zona inferioară a clasamentului, mai ales atunci când majoritatea jucătorilor importanţi de la echipă erau plecaţi la muncă în străinătate.

În tot acest timp, autorităţile locale au fost mereu alături de echipă şi au asigurat condiţii bune.

La fel s-a întâmplat şi în vară, când AS Chieşd a devenit o forţă a campionatului, prin transferul a cinci jucători de la campioana Sălajului.Ciprian Bărnuţiu, Sebastian Moroti, Paul Pintea, Vlad Tohat şi Alexandru Puşcaş au fost transferurile din vară, de la Unirea Mirşid, iar pe lângă ei, AS Chieşd i-a mai adus pe Robert Niculăuţ de la Olimpic Bocşa şi pe Ovidiu Cătană, care a revenit de la Rapid Jibou.

Cu un lot solid, echipa condusă de Gheorghe Temian a avut rezultate bune şi a reuşit patru victorii la rând cu Olimpic Bocşa, Silvania Cehu Silvaniei, AS Cosniciu şi CS Barcău Nuşfalău.

AS Chieşd a pierdut în acest campionat doar în faţa primelor trei clasate, dar a avut momente bune în partide cu Sportul Şimleu şi Rapid Jibou. Mai ales în jocul de la Jibou, Mihai Gui şi colegii săi au fost aproape de un rezultat pozitiv, însă au pierdut pe final de joc.

În prima parte a sezonului, AS Chieşd a pierdut puncte importante cu Ardealul Crişeni şi AS Cosniciu, echipe mai slab cotate, însă cu tote acestea, după 13 etape se află pe poziţia a patra, ultima care asigură calificarea în play-off.

“Suntem mulţumiţi de ce am reuşit în tur, dar cu puţină atenţie puteam fi mai sus sau cel puţin aveam mai multe puncte avans faţă de cei de la Nuşfalău. Am pierdut puncte importante în meciurile cu AS Cosniciu şi cu Ardealul Crişeni. Până la urmă avem patru puncte avans faţă de locul 5 şi suntem mulţumiţi. Echipa merge bine şi se vede că am adus jucători buni în vară, cu experienţă”, a spus Gheorghe Temian, conducătorul de la AS Chieşd.

Întreaga retrospectivă cu parcursul din tur al echipei AS Chieşd, în ziarul Sportul Sălăjean din 12 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL