Connect with us

LIGA a III-a

Liga 3 şi Liga 4 de minifotbal revin în prim-plan

Prima etapă din 2020 este programată în aceast final de săptămână. Toate jocurile urmează să se dispute la Baza Sportivă Onix Traian. Superliga şi Liga 2 se vor relua la finalul săptămânii viitoare


Cupa României la minifotbal continuă la final de săptămână cu optimile de finală, însă tot din acest final de săptămână se reiau şi eşaloanele inferioare. Este vorba de Liga 3 şi Liga 4, care revin în actualitate cu etapa a III-a.

Trei echipe din Liga 3, ACS Cavalerii, AS Onix şi Bad Boys sunt angrenate şi în optimile Cupei, astfel că vor avea un program mai încărcat în această perioadă. Lider în Liga 3 este X Team Ortelec, care are 5 puncte avans faţă de Bad Boys şi cu şase mai mult decât Salvarea Zalău şi AS Onix.

Însă, lupta este abia la început, având în vedere că din sezonul regulat au mai rămas de jucat 11 etape, după care va urma un play-off şi un play-out. Şi Liga 4 este abia la început, iar în acest final de săptămână se reia tot cu etapa a III-a.

Acest eşalon este condus de către Unirea Hida, care are un singur punct avans faţă de Spartacus şi BT Royal, celelalte echipe de pe podium.

Superliga şi Liga 2 revin în actualitate de săptămâna viitoare

Cea mai aşteptată competiţie din minifotbalul sălăjean rămâne Superliga, unde evoluează cele mai puternice echipe. Acest eşalon îşi va intra în drepturi din finalul săptămnii viitoare, cu etapa a IX-a.

Tot de săptămâna viitoare se reia şi Liga 2, tot cu etapa a IX-a. Superliga este condusă de Dia Guard Cipricom, care are un avans de două puncte faţă de Autovip Garden şi cu cinci puncte mai mult decât Dandonia, ocupanta locului 3.

Lupta este departe de a fi terminată, deoarece au mai rămas de jucat 10 etape din sezonul regulat.  Apoi, primele patru clasate se califică în play-off, acolo unde vor mai disputa  încă trei jocuri, în timp ce echipele de pe locurile 5 – 10 vor juca în play-out, unde se vor mai disputa încă şase etape.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a III-a