Connect with us

DIVIZIA A1

Victoria de 3 puncte, obligatorie la Baia Mare pentru Volei Municipal Zalău

Vicecampioana joacă sâmbătă pe terenul celor de la Știința Explorări, o echipă modestă a campionatului, care a pus probleme Zalăului şi în meciul tur


Înfrângerea de la Cluj  îngreunează misiunea Zalăului de a se mai bate la titlul de campioană. Pare şi greu de crezut că voleibaliştii se mai pot concentra doar pe acest lucru, în condiţiile în care pe la echipă ar fi unele probleme financiare ce au dus la neplata unor salarii.

Şi medalia de argint pare greu de păstrat, fiind o luptă strânsă cu două echipe care par mai bine organizate decât Volei Municipal, este vorba de Dinamo şi SCMU Craiova.

Totul urmează să se decidă în play-off, dar până acolo, Volei Municipal Zalău mai are de disputat nu mai puţin de cinci meciuri, într-un timp relativ scurt.

Următorul joc în campionat va fi sâmbătă, când gruparea de sub Meseş va juca în deplasare, la Explorări Baia Mare. La prima vedere pare un meci uşor pentru vicecampioana României, dar aşa a părut şi meciul de la Universitatea Cluj, unde sălăjenii au pierdut cu 3 – 1.

De data aceasta gripa nu mai este o “scuză” pentru Volei Municipal Zalău care trebuie neapărat să câştige 3 puncte în deplasarea de la Baia Mare.

Adversara Zalăului este pe locul 8 şi nu prea mai are şanse de a ajunge în play-off, însă cu toate acestea vrea să facă un meci bun în faţa vicecampioanei.

Şi în tur, formaţia antrenată de Marius Botea a dat o replică bună la Zalău, fiind foarte aproape să câştige două seturi. Maramureşenii au obţinut trei victorii în acest retur de campionat, toate cu echipe din partea inferioară a clasamentului, “U” Cluj, CSM Câmpia Turzii şi CSU Vest Timişoara.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1