Connect with us

Ştiri din Sălaj

Noua conducere a PSD Sălaj anunţă planul de acţiuni cu care “atacă” alegerile locale

Prima conferinţă de presă în noua formulă de conducere a PSD Sălaj, a avut loc azi, la ora 12.00 la sediul partidului din Zalău, strada Unirii nr. 15.

La conferinţa de presă au participat preşedintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, preşedintele executiv Sergiu Panie şi secretarul executiv Alin Demle.

Cei 12 vicepreşedinţi ai PSD Sălaj aleşi în data de 6 februarie, odată cu noua conducere sunt:

Buduşan Adrian – director SC “Pază Obiective şi Intervenţie” SRL

Coţa Gabriela – administrator trustul media Sălăjeanul TV

Forţ Călin – administrator public Zalău şi preşedinte PSD Zalău

Crişan Cristian – director AJVPS Sălaj

Gălăţean Vlad – director producţie Compania de Apă filiala Zalău

Bujor Claudiu – angajat Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj 

Chiş Filonaş – consilier judeţean, fost director al Casei Judeţene de Pensii 

Cheşeli Ioan – primarul comunei Cristolţ

Opriş Alin – consilier judeţean şi director Energobit Jibou

Pop Gheorghe – administrator public Primăria Sâg

Man Dorel – primarul comunei Letca

Ardelean Gheorghe – administrator societate comercială 

Principalele subiecte despre care s-a discutat în cadrul conferinţei au fost planul de acţiuni al PSD pentru viitorul apropiat, dar şi despre poziţia PSD Sălaj la CEx-ul de miercuri, 19 februarie, care are loc la Bucureşti.

PSD Sălaj – primul partid care va promova tinerii pe cele mai înalte funcţii politice – consilieri locali şi consilieri judeţeni

 

Una dintre măsurile anunţate de preşedintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt este atragerea şi promovarea tinerilor în cadrul organizaţiilor locale PSD. În acest sens, Ionel Ciunt a declarat că va recomanda ca la întocmirea listelor de candidaţi pentru consiliile locale şi Consiliul Judeţean, pe un loc eligibil să fie trecut în fiecare comună, cel puţin un tânăr sub 35 de ani.

“O să stabilim un termen şi un target pentru fiecare organizaţie locală în parte, în ideea de a primi în organizaţii cât mai mulţi tineri. Vrem să deschidem uşile şi sunt deschise uşile pentru persoane de orice categorie de vârstă, nu doar pentru tineri. Ne preocupă şi tinerii, şi pensionarii, şi funcţionarii publici, şi toţi simpatizanţii noştrii şi toţi cei care pun umărul alături de noi la ceea ce ne pregătim să facem. Dar o preocupare în mod deosebit o avem pentru tineri”, a declarat preşedintele PSD, Ionel Ciunt.

Întrebat despre ce fel de preşedinte de partid îşi propune să fie, Ionel Ciunt a declarat că va fi un preşedinte care UNEŞTE oamenii şi foarte HARNIC

“Eu vreau să fiu un preşedinte care întâi uneşte partidul şi pe colegii din partid. Forţa unui partid constă în unitate şi ne-a dăunat atât de mult, mai ales la nivel central, unde s-a făcut tot felul de bisericuţe. Îmi doresc mai întâi de toate să fiu un preşedinte care să ţină partidul unit şi un preşedinte harnic şi ceea ce am făcut în administraţie să fac şi în partid”,

a declarat noul preşedinte al PSD Sălaj, Ionel Ciunt.

VIDEO Conderinţă de presă PSD Sălaj – data 12.02.2020

Conferință de presă PSD Sălaj

Publicată de ŞTIRI DIN SĂLAJ pe Vineri, 14 februarie 2020

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj