Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV. SCM Zalău transferă de la liderul ACS Fotbal Comuna Recea


Gruparea sălăjeană a ajuns la un acord cu Kis Lorand, un fotbalist care în turul de campionat a fost titular în defensiva liderului din Seria 5 a Ligii a III-a


Campanie de achiziţii puternică pentru SCM Zalău în această iarnă. După ce a transferat deja nu mai puţin de opt jucători, gruparea de la poalele Meseşului “bifează” şi a noua achiziţie!?

Cele opt noutăţi s-au aflat în lot pentru stagiul montan de la Cheile Grădiştei şi s-au pregătit cot la cot alături de Răzvan Dulap şi compania.

În zilele trecute, antrenorul Marius Paşca spunea că jucătorii aflaţi în cantonament vor alcătui şi lotul pentru returul de campionat.

Tehnicianul Zalăului preciza, însă, că ar mai putea exista încă o noutate până la startul competiţiei, având în vedere că SCM Zalău ar mai avea nevoie de un fundaş central.

Până la urmă, aşa se va şi întâmpla, deoarece sălăjenii au ajuns la un acord cu un fundaş central cu experienţă, care în prima parte a campionatului a îmbrăcat tricoul liderului ACS Fotbal Comuna Recea!

Originar din Cluj-Napoca, Kis Lorand (n. 21 august 1996) a evoluat în tur la gruparea maramureşeană, acolo unde a fost titular meci de meci în linia defensivă, exceptând ultimele două-trei etape, când a fost accidentat.

În această iarnă, la Recea a fost transferat Gabriel Oiţă, cel care în tur a fost “căpitanul” echipei Pandurii Târgu Jiu în Liga a II-a.

Cum în lot se aflau nu mai puţin de 5 fundaşi centrali, “Lory” a fost lăsat să părăsească clubul.

În cursul zilei de joi, fotbalistul în vârstă de 23 de ani şi-a reziliat contractul cu maramureşenii, urmând să semneze un contract cu SCM Zalău.

Despre acest subiect, însă, vom reveni în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 februarie.

Kis Lorand fusese transferat de Recea în vara anului trecut de la Minaur Baia Mare.

Vă reamintim că, aseară, SCM Zalău şi Gabriel Coţi au ajuns la un acord în ce priveşte rezilierea contractului. 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Teo

    14 February 2020 at 15:39

    Ce este interesant ? Liga 3 a sau Cupa satelor …??? Ce va mai inflamati ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL