Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou şi-a încheiat cantonamentul de la Ocna Şugatag cu un meci amical

După cinci zile de pregătire intensă, jibouanii au disptuat duminică un joc de verificare cu Olimpia Satu Mare. Gruparea de pe Someş a făcut o primă repriză bună, în care a şi condus, dar în partea secundă echilibrul s-a rupt, iar Olimpia a mai marcat trei goluri


Rapid Jibou a avut o campanie importantă de transferuri, iar în această iarnă i-a adus la echipă pe Alex Turcu, Andrei Bene, Horaţiu Silvestru, Cristian Mureşan şi Răzvan Sabou. Încă de la finalul lunii ianuarie, gruparea de pe Someş a revenit la treabă şi a început pregătirile pentru a doua parte a sezonului care începe pe 8 martie.

Deja jiboaunii au efectuat stagiul de pregătire, care a avut loc în perioada 5 – 9 februarie, la Pensiunea Stâna de la Ocna Şugatag.

În cele cinci zile, elevii lui Emil Ionaş au încercat să profite cât mai mult şi să se pună la punct cu pregătirea. Au fost zile cu două, chiar trei antrenamente, iar la finalul stagiului, Rapid Jibou a jucat şi un meci de verificare, cu Olimpia Satu Mare, o fruntaşă din Liga a IV-a Satu Mare.

Partida a avut loc la Ocna Şugatag, pe un teren greu, care a îngreunat jocul ambelor echipe. Rapid Jibou a început bine şi a deschis scorul printr-un lob frumos a lui Vlad Buda, dar după 10 minute, Olimpia a reuşit egalarea.

În prima repriză, formaţia antrenată de Emil Ionaş a avut ocazii bune, însă la pauză s-a intrat cu 1 – 1. În partea secundă, sătmărenii au jucat mult mai bine, în timp ce Rapid Jibou a trimis în teren şi juniorii, iar în aceste condiţii, echilibrul s-a rupt, astfel că până la final, Olimpia a mai marcat de trei ori.

“A fost un cantonament bun şi am avut toate condiţiile de pregătire, cazare şi recuperare. Băieţii s-au pregătit bine, iar această perioadă ne va fi de folos în campionat. Am jucat un meci de pregătire cu Olimpia Satu Mare, care a fost un test bun pentru noi, chiar dacă în acest joc s-a simţit oboseala după cantonament. Din păcate nu am avut la dispoziţie tot lotul, iar în poartă am jucat cu Horaţiu Silvestru, deoarece portarii ceilalţi nu au putut veni. Nu ne-a interesat în mod deosebit scorul, fiindcă am jucat şi cu juniori. I-am văzut la treabă şi pe jucătorii noi, care aduc un mare plus la echipă”, ne-a declarat antrenorul Emil Ionaş.

Până la reluarea Ligii a IV-a, Rapid Jibou mai are la dispoziţie trei săptămâni de pregătire. În fiecare săptămână,  jibouanii vor efectua câte două antrenamente, urmând ca până la primul meci oficial să mai joace cel puţin trei jocuri amicale.


Olimpia Satu Mare – Rapid Jibou 4 – 1 (1 – 1)

A marcat: Vlad Buda

Rapid: Horaţiu Silvestru – Vlad Lazăr, Mihai Gaidoş, Cristian Ţurcaş, Vlad Paşcalău, Răzvan Sabou, Alex Turcu, Gabriel Ţiriac, Andrei Bene, Vlad Buda şi Flaviu Porumb. Au mai intrat: Bogdan Ciaca, Mihai Moş, Alexandru Miclea şi Răzvan Forna. Antrenor: Emil Ionaş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL