Connect with us

FOTBAL

Florin Săstraş – golgheter Dumbrava Gîlgău: “Abordăm returul cu gândul la primul loc”

Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Florin Morar se gândeşte la primul loc şi spune că nu se gândeşte la titlu de golgheter şi vrea să iasă campion cu Dumbrava


De departe, omul de gol de la Dumbrava Gîlgău este Florin Săstraş, care în 11 meciuri a reuşit să înscrie nu mai puţin de 17 goluri.

Săstraş este golgheterul campionatului, având acelaşi număr de goluri precum Codruţ Ardelean de la Sportul Şimleu, dar spune că pentru el este mai important jocul echipei decât golurile sale.

“Niciodată nu am pus pe primul loc ca eu să fiu golgheter. Tot timpul mă gândesc să ajut echipa. Mă bucur că am marcat 17 goluri, însă meritul este şi al colegilor. Mereu am fost pe acest principiu”, ne-a declarat Florin Săstraş.

Chiar dacă echipa sa se află pe locul 3, la 4 puncte de Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, golgheterul de la Dumbrava consideră că lupta este strânsă, iar gruparea din Gîlgău-Almaşului are şanse la primul loc.

“Noi tot timpul abordăm campionatul cu gândul la primul loc. Momentan suntem pe locul 3, dar mai sunt multe meciuri de jucat.Primul meci cu Rapid Jibou va conta foarte mult fiindcă dacă vom câştiga acest joc, intrăm cu şanse mari în lupta pentru primul loc.Lupta este strânsă şi se va duce până în ultimele etape din play-off. Chiar dacă careva dintre echipe se va distanţa în retur, în cele şase etape din play-off se vor putea întâmpla multe. Şi noi avem un lot bun şi abordăm returul cu gândul la primul loc”, ne-a declarat Florin Săstraş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL