Connect with us

FOTBAL

Unirea Mirşid are în continuare “lipici” la trofee


Deşi s-a reorganizat în vară după ce a cedat locul din Liga a III-a la SCM Zalău, fosta campioană a Sălajului reuşeşte să menţină nivelul ridicat, iar duminică a câştigat al cincilea trofeu al Cupei AJF, de data aceasta la categoria Liga a V-a


Cupa AJF Sălaj a reprezentat un interes mare în rândul echipelor din Liga a V-a, astfel că la această categorie s-au înscris 21 de echipe. În condiţiile unui număr mare de participante, competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a două weekenduri, iar în perioada 1 – 2 februarie s-au aflat primele şase sfertfinaliste, care s-au clasat pe primele două locuri în Grupa A, C şi D. Unirea Mirşid, AS Creaca Jac, Cetatea Valcău, Venus Giurtelec, ACS Bănişor-Peceiu şi Stejarul Sîg au mers în sferturi din aceaste grupă, iar sâmbătă s-au aflat şi ultimele două sfertfinaliste, cele care au ocupat primele două locuri în Grupa B.

CS Hida a defilat în Grupa B

Sâmbătă, în sala de sport din Someş-Odorhei au avut loc partidele din Grupa B. CS Hida, Viitorul Băbeni, Năprădeana Năpradea şi Agronova Dragu au participat în această grupă, din care a mai făcut parte şi Olimpia Rus. Însă, gruparea de pe Someş nu a mai putut participa, din cauza unui deces în familia unui jucător, astfel că întrega echipă a fost prezentă la înmormântare. S-au disputat şase meciuri, iar CS Hida a defilat în Grupa B şi a câştigat la scor toate cele trei jocuri, calificându-se de pe primul loc. Viitorul Băbeni a obţinut locul 2 şi dreptul de a participa în fazele finale de duminică, însă echipa lui Marius Teglaş a dat cu piciorul şi nu s-a mai prezentat la Valcău.

Venus Giurtelec, două victorii şi o înfrângere, la loviturile de la 7 m

Venus Giurtelec a practicat un joc bun în fazele finale de la Valcău, însă atât în sferturi, cât şi în semifinale, a câştigat la loviturile de departajate. În sferturi, echipa condusă de Mircea Chiş a învins-o la 7 m pe AS Creaca Jac, după care în semifinale a trecut de ACS Bănişor-Peceiu. Venus Giurtelec nu a mai fost exactă la loviturile de la 7 m şi în finală, fiind învinsă de Unirea Mirşid, cu 5 – 4.

Unirea Mirşid mai adaugă un trofeu în vitrina clubului

Din 2012 şi până în 2019, Unirea Mirşid a avut performanţe notabile la toate competiţiile la care a participate. Tripla campioană a Sălajului s-a reorganizat în vară, după ce a cedat locul din Liga a III-a, la SCM Zalău, dar Unirea rămâne o echipă importantă în ligile judeţene. Deocamdată, formaţie pregătită de Marius Cozma joacă în Liga a V-a, iar la final de săptămână a reuşit să mai adauge un trofeu în vitrina clubului. Este vorba de Cupa AJF, care a câştigat-o pentru a cincea oară, însă de data aceasta la categoria  Liga a V-a. Chiar dacă nu are “vedete” în lot, echipa antrenată de Marius Cozma a impresionat la acest turneu prin spiritul de echipă şi prin tactica adoptată de antrenor. Cu o organizare bună în apărare şi cu precizie pe contraatac, Unirea Mirşid a terminat în faţa unor echipe mult mai bine cotate la această competiţie şi a câştigat trofeul,  care îi dă un moral bun pentru returul din Liga a V-a.

În finala mare, Unirea Mirşid a câştigat cu 5 – 4 la loviturile de departajare partida cu Venus Giurtelec, în timp ce finala mică a fost câştigată de ACS Bănişor-Peceiu, care a învins-o cu 5 – 2 pe CS Hida. O performanţă notabilă pentru echipa din comuna Bănişor, care aduce în vitrina clubului primul trofeu, la doar şapte luni de la înfiinţare. AJF Sălaj a organizat festivitatea de premiere, iar toate echipele participante au primit mingi Joma. S-au oferit cupe şi diplome, iar câştigătoarea a primit şi medalii.

Rezultatele de la Cupa AJF Sălaj – Liga a V-a:

Grupa B:

Năprădeana Năpradea – Viitorul Băbeni 1 – 4  (0 – 1)

CS Hida – Năprădeana Năpradea   7 – 0 (4 – 0)

Agronova Dragu – Viitorul Băbeni 0 – 4 (0 – 1)

Viitorul Băbeni – CS Hida               1 – 4 (0 – 1)

CS Hida – Agronova Dragu             6 – 1 (3 – 1)

Năprădeana – Agronova Dragu    2 – 11 (2 – 7)

Clasament: 1. CS Hida 9p, 2. Viitorul Băbeni 6p, 3. Agronova Dragu 3p, 4. Năprădeana Năpradea 0p.

Rezultatele din fazele finale:

Sferturi:

Unirea Mirşid – Cetatea Valcău  3 – 1 (1 – 0)

AS Creaca Jac – Venus Giurtelec 2 – 2, 7 – 8 d.l.d.

CS Hida – Stejarul Sîg                  2 – 1 (1 – 0)

Viitorul Băbeni – ACS Bănişor-Peceiu 0 – 3 (nep.)

Semifinale:

Unirea Mirşid – CS Hida                   2 – 0 (2 – 0)

Venus Giurtelec – ACS Bănişor-Peceiu 1 – 1, 3 – 2 d.l.d.

Finala mică:

CS Hida – ACS Bănişor-Peceiu 2 – 5 (0 – 2)

Finala mare:

Unirea Mirşid – Venus Giurtelec 2 – 2, 5 – 4 d.l.d

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL