Connect with us

FOTBAL

ACS FC Recea a câştigat amicalul cu SCM Zalău

Echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic s-a impus la trei goluri diferenţă la capătul unui joc în care s-au marcat nu mai puţin de nouă goluri


După un cantonament solicitant la Cheile Grădiştei, SCM Zalău a revenit cu forţe proaspete şi astăzi chiar a avut programat primul amical de la revenirea din cantonament. Adversar a fost liderul din Seria a V-a din Liga a III-a, ACS FC Recea.

Maramureşenii s-au pregătit pe plan local deocamdată şi urmează să plece în cantonament la începutul săptămânii viitoare. Deşi iniţial partida trebuia să se dispute la Recea, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, meciul a fost mutat la Baza Sportivă de la Iclod.

Scopul celor doi antrenori a fost să vadă la lucru jucătorii pe care îi au la dispoziţie şi să vadă ce îmbunătăţiri mai au de făcut. Astfel, meciul s-a disputat fără arbitri asistenţi, doar cu un arbitru central.

Marius Paşca şi Ciprian Danciu au rulat tot lotul pe care l-au avut la dispoziţie şi în final, maramureşenii s-au impus cu 6 – 3, la capătul unui joc destul de echilibrat. Echipa pregătită de Danciu şi Ovidiu Mic s-a desprins decisiv pe final.

Pentru SCM Zalău urmează sâmbătă un nou meci amical, dar nu împotriva celor de la ACS FC Recea cum era stabilit, ci împotriva juniorilor republicani U 19 de la “U” Cluj. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, tot la Baza Sportivă de la Iclod.


ACS Fotbal Comuna Recea – SCM Zalău 6 – 3 

Au marcat: Autogol, Ciprian Brata, Milian Urs, Arthur Teut, Janos Norbert şi Claudiu Coltor, respectiv Raul Stanciu, Andrei Pavel şi Denis Cubaş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL