Connect with us

CUPA ROMANIEI

Trei echipe din Liga 3, în optimile Cupei României la minifotbal

ACS Cavalerii, AS Onix şi Bad Boys sunt surprizele din această fază a Cupei României. Deşi în grupe au avut de înfruntat grupări mai bine clasate sau din ligi superioare, cele trei formaţii au reuşit să ajungă în optimi, acolo unde vor intra şi primele patru clasate din Superligă  


După disputarea etapei a II-a  din grupele Cupei României s-au şi cunoscut primele echipe calificate în optimile competiţiei. Au fost grupe în care primele două clasate s-au ştiu încă de săptămâna trecută, astfel că jocurile din etapa a III-a nu au mai avut miză.

Poate din această cauză s-au înregistrat patru neprezentări, unele grupări preferând să nu se mai prezinte la joc. O astfel de situaţia s-a consemnat în Grupa A, unde Stelya Brădet şi Michelin erau deja calificate, dar duelul direct a mai avut loc pentru desemnarea echipei care merge mai departe de pe primul loc. Ambele echipe au jucat cu ambiţie şi a rezultat un meci frumos, cu 11 goluri.

Câştig de cauză a avut Michelin, care s-a impus cu 6 – 5, după un joc foarte bun făcut de Ioan Mureşan şi Daniel Cadar.  Celălalt joc al grupei, dintre BT Royal şi Voinţa Aghireş nu s-a mai dispuat, din cauză că echipa din Aghireş nu s-a mai prezentat, iar bancarii au pus mâna pe cele 3 puncte.

ACS Cavalerii, surpriza din Grupa B

Cu două victorii în primele două etape, Rapid Peceiu avea deja asigurată calificarea, iar în aceste condiţii nu a mai forţat la meciul cu Brothers Team. Totuşi, echipa condusă de Cristian Jula a fost în avantaj la 1 – 0 şi 3 – 2, dar meciul s-a terminat 3 – 3 şi a fost nevoie de lovituri de departajare.

Brothers Team a fost mai exactă şi a câştigat două puncte, însă nu a fost de ajuns pentru a se califica.

Supriza grupei B a fost ACS Cavalerii, echipă ce activează în Liga 3 şi care reuşeşte un rezultat notabil prin această calificare în optimi.

“Echipa arbitrilor” a avut însă şi o misiune mai uşoară în ultima etapă, având în vedere că Lăncierii Tăşnad s-au prezentat cu doar 5 jucători la meci. ACS Cavalerii a câştigat fără emoţii, cu 8  – 4, dar s-a desprins abia din debutul reprizei secunde, după tripla lui Fabian Rus.

În Grupa C şi D s-a jucat câte un singur meci

UM Marisa şi Onorel Alex Service erau deja calificate din Grupa C, dar cele două echipe urmau să joace pentru primul loc.

Până la urmă, partida nu a mai avut loc, deoarece Onorel Alex Service nu s-a prezentat. În Grupa C s-a jucat partida dintre Generalii şi Golden Boys, meci fără miză, care a fost câştigat la scor de Generalii, cu 9 – 1.

Şi în Grupa D a avut loc un singur meci, cel dintre Venus Giurtelec şi Gleznele Fine, primele două clasate.

Ambele echipe erau deja calificate, dar Gleznele Fine a fost mai motivată şi a câştigat în faţa unei echipe din Superligă.

La pauză scorul a fost strâns, dar în partea secundă, Gleznele Fine a jucat mai exact pe faza de atac şi s-a desprins în primele 5 minute de la reluare.

AS Onix câştigă lupta cu Brădet SQD pentru locul 2 în Grupa E

Grupa E a mai avut miză, în condiţiile în care pentru locul doi s-a dat o luptă între AS Onix şi Brădet SQD, care s-au întâlnit în ultima etapă.

Deşi a fost condusă cu 1 – 0 şi 2 – 1, AS Onix a revenit prin “dubla” lui Florin Pop şi a reuşit calificarea în urma reuşitei de 3 – 2 semnate de Claudiu Chereji, cu trei minute înainte de final.

De pe primul loc din Grupa E s-a calificat mai departe Tenaris, care a învins-o pe Boldor Florex Hida şi a terminat grupa cu 8 puncte. Tenaris nu a forţat în meciul cu finalista Cupei de anul trecut, mai ales că era deja calificată, însă a reuşit să aibă un final de meci perfect, marcând patru goluri în ultimele 13 minute.

Bad Boys prinde locul doi în Grupa F

În Grupa F, Grand Team Şimleu a “mers ceas” şi a câştigat toate meciurile, chiar şi ultimul cu Squadra Azzura, la “masa verde”. Pentru locul al doilea a fost o mare bătălie şi trei echipe au terminat la egalitate de puncte. În celălalt joc al grupei, X Team Ortelec a câştigat cu 4 – 3 în faţa celor de la Bad Boys, însă în faza următoare a competiţiei s-a calificat Bad Boys, care a fost avantajată în urma clasamentului “în trei”.


ACS Cavalerii – Lăncierii Tăşnad 8 – 4 (3 – 2)

Au marcat: Cristian Goste (‘2), Flavius Seiche (‘10 şi 39), Fabian Rus (‘20, 26 şi 30), Andrei Morar (‘37) şi Gabriel Puşcaş (‘46), respectiv David Balint (‘13), Marius Ţîrlea (‘14) şi Cristian Dull (‘42 şi 44)

ACS Cavalerii: Gabriel Puşcaş – Andrei Filip, Cristian Goste, Andrei Morar, Adrian Negrean, Flavius Seiche, Patric Goie şi Fabian Rus. Delegat: Patric Goie

Lăncierii: Cristian Govor, Cristian Dull, Marius Ţîrlea, Alexandru Negru şi David Balint. Delegat: Marius Ţîrlea

Arbitri: Nicolae Chiş-Ciure şi Lorin Latiş


AS Onix – Brădet SQD    3 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Florin Pop (‘13 şi 32) şi Claudiu Chereji (‘47), respectiv De Francesco Lorenzo (‘1) şi Eduard Stejerean (‘29)

AS Onix: Florin Pop – Dorin Teglaş, Claudiu Chereji, Marius Paşca, Grigore Ţurcaş, Ionuţ Ciobanu şi Călin Gaidoş. Delegat: Dorin Teglaş

Brădet SQD: Alexandru Ştefan – Tudor Bălăjel, Rareş Blăjan, Mihai Cristea, De Francesco Lorenzo, Dragoş Ilieş, Sebastian Pop, Tudor Pura, Rareş Simoc şi Eduard Stejerean. Delegat: Tudor Pura

Arbitri: Lorin Latiş şi Ciprian Cimpoieş


Bad Boys – X Team Ortelec 3 – 4 (1 – 2)

Au marcat: Sergiu Pop (‘23 şi 45) şi Bogdan Petruşan (‘36), respectiv  Sergiu Păcurar (‘3), Cătălin Crişan (‘10 şi 47) şi Florin Sabău  (‘42)

Bad Boys: Futo Tiberiu – Cosmin Băgărean, Marius Bereschi, Bogdan Petruşan, Ionuţ Pop, Sergiu Pop, Ciprian Stoica şi Ionuţ Terec. Delegat: Ionuţ Pop

X-Team: Avram Roman – Adrian Briscan, Cătălin Crişan, Robert Niculăuţ, Sergiu Oros, Sergiu Păcurar, Ioan Prodan, Florin Sabău şi Dan Moldovan. Delegat: Florin Iacob

Arbitri: Lorin Latiş şi Ciprian Cimpoieş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPA ROMANIEI