Connect with us

FOTBAL

Mihai Bode a debutat la FC Silvania!

Singurul jucător nefolosit în amicalul cu ACU Arad a fost portarul Emil Ştef, cel care va ocupa din acest sezon şi funcţia de antrenor secund. De asemenea, au lipsit Sebastian Ianc – accidentat, şi Dan Mureşan – aşteptat să revină din Spania. În schimb, în lot am regăsit nu mai puţin de opt noutăţi faţă de sezonul precedent. 

Capul de afiş îl deţine Mihai Bode – fostul căpitan de echipă al rivalei FC Zalău, cel care vineri a semnat un contract pe două sezoane cu FC Silvania.  Ceilalţi jucători se află în probe sub Măgură, iar în zilele următoare se va lua o decizie în privinţa lor. Este vorba despre Vlad Hotico şi Mihai Felecan – de la CFR Cluj, Vasile Pop – „U” Cluj, Cristian Andor – FC Bihor, Vlad Apostolache – Voinţa Livezile,  Cristian Prodan (FCM Târgu Mureş)  şi Cristian Å¢urcaş (Rapid Jibou – Liga a IV-a Sălaj).

  „Mulţi nu vor rămâne, deoarece avem deja format scheletul de bază al echipei. Oricum, vor mai veni  încă vreo doi jucători în probe, pentru că am mare nevoie de un atacant. Apoi, vom putea vedea pe cine ne bazăm”, a menţionat Adi Anca.

 

148 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL