Connect with us

Sporturi

Emil Ionaș: “Cred că Rapid Jibou are un mare atuu în faţa Şimleului: experienţa jucătorilor”


Tehnicianul formației de pe Someș crede că Rapid are prima șansă la câștigarea titlului județean, deși cea care a terminat turul pe primul loc a fost Sportul Șimleu


Rapid Jibou a terminat turul Ligii a IV-a pe locul secund, dar are același punctaj față de liderul Sportul Șimleu, diferențierea făcându-se la golaveraj.

Cristian Țurcaș și compania abordează a doua parte a campionatului cu mult optimism şi mizează pe experienţa propriilor jucători în lupta pentru titlu cu gruparea de la poalele Măgurii.

“Obiectivul nostru rămâne câştigarea campionatului. Stăm bine din punct de vedere al lotului, iar dacă se reface 100% şi Ciprian Pavel atunci cred că şansele la titlu vor fi şi mai mari. Avem o echipă bună, cu experienţă, iar băieţii de la Mirşid au adus un mare plus din toate punctele de vedere. Cred că experienţa jucătorilor noştri este marele atuu în faţa celor de la Sportul Şimleu care au o echipă tânără”, spune antrenorul Emil Ionaş, care consideră un lucru bun disputarea unui play-off în Liga a IV-a.

“Nivelul Ligii a IV-a este destul de slăbuţ, dar până la urmă este bine că se joacă acel play-off, unde vor fi meciuri tari. Astfel de jocuri prind bine înaintea barajului”, a mai precizat tehnicianul.

Ionaș consideră că nivelul arbitrajului din Liga a IV-a este unul bun. “Nu am avut probleme. Arbitrajul pot spune că este bun, fiindcă la meciurile tari au venit arbitri cu experienţă şi s-a văzut acest lucru”, a spus antrenorul Jiboului, cu ocazia retrospectivei din turul de campionat, publicată în ziarul Sportul Sălăjean.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi