Connect with us

DIVIZIA A1

CS Volei Municipal, datoare şi la Federaţia Română de Volei


Viceampioană a României la fileu, CS Volei Municipal a devenit din păcate o campioană la datorii, iar ultima care a solicitat plata unor restanţe ce datează încă de acum un an şi jumătate este tocmai Federaţia Română de Volei, faţă de care Zalăul a rămas cu datorii de 15.000 de euro


E inexplicabil cum un club precum CS Volei Municipal Zalău să aibă atât de multe probleme financiare, în condiţiile în care echipa de volei de la poalele Meseşului a beneficiat în ultimii ani de cele mai mari bugete din istoria sportului din judeţul Sălaj.

Cu toate acestea, gruparea păstorită de aproape patru ani de Vasile Coţa este plină de datorii.

Un club căreia Primăria municipiului Zalău îi alocă an de an sume de peste 30 de miliarde de lei vechi, prin acel proiect de finanţare semnat cu autorităţile locale, “uită” să îşi plătească jucătorii şi antrenorii. Mai mult, CS Volei Municipal este plină de datorii către terţi, ajungând datornică până şi Federaţiei Române de Volei!?

Conform ultimelor informaţii, vicecampioana României a acumulat datorii de peste 15.000 de euro către forul ce conduce voleiul din ţara noastră.

De un an şi jumătate încoace, preşedintele Gheorghe Vişan a trimis somaţii pe adresa clubului în mai multe rânduri, dar FRV nu a primit nimic decât promisiuni deşarte.

În ultimele zile, Federaţia a început să se îndrepte şi spre Primăria municipiului Zalău – cea care e principalul finanţator al clubului, în speranţa rezolvării acestei probleme.

Nu ştim, însă, cum şi cine vor plăti şi aceste datorii. Cert este faptul că administraţia condusă de Ionel Ciunt şi-a făcut datoria din plin faţă de club, Primăria fiind la zi cu toate plăţile către club, conform contractului de finanţare.

Cine va plăti, totuşi, aceste datorii financiare? Cine va plăti această ruşine asupra unui club emblematic în sportul românesc, care şi-a construit imagine în ani şi ani de muncă, şi cine va plăti această ruşine pe care trebuie să o îndure o întreagă comunitate?

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1