Connect with us

DIVERSE

Sport la foc automat de Zilele Cetăţii

Zilele Cetăţii, ce vor avea loc la finalul săptămînii, vor transforma Zalăul într-o adevărată capitală a sportului, o premieră pentru acest eveniment tradiţional. Pe lîngă autorităţile locale, de organizarea întrecerilor se vor mai ocupa DSJ Sălaj, CSS şi CSM Zalău. Una din cele mai interesante discipline, care adună din ce în ce mai mulţi adepţi, este streetball-ul, organizat de DSJ Sălaj. Terenul va fi amenajat vineri, în zona staţiei de autobuz de lîngă Magazinul “Silvania”, iar competiţia propriu-zisă se va derula sîmbătă, începînd cu ora 19.00.

CSM Zalău se va ocupa de tenisul de cîmp şi cel de masă. Astfel, pentru “sportul alb” se va organiza o cupă, care va face parte şi din calendarul Federaţiei Romîne de specialitate, iar meciurile se vor juca de sîmbătă pînă luni la baza de tenis a Primăriei municipiului Zalău, în funcţie de numărul de participanţi. Iniţial, întrecerea destinată tenisului de masă, organizată în colaborare cu CSS Zalău, ar fi trebuit să aibă loc la sala de tenis din incinta Stadionului “Municipal”, însă, în cele din urmă, ea se va desfăşura la Sala Sporturilor din Zalău, sîmbătă, începînd cu ora 10.00. Boxul şi luptele libere au fost trecute pe plan secund, dar conducătorii clubului zălăuan au afirmat că vor organiza dispute la sălile de la Stadion.

Clubului Sportiv Şcolar îi revine sarcina de a se ocupa de disciplinele care i-au adus performanţe ani la rînd, este vorba de volei şi handbal. Astfel, competiţia voleibalistică va alinia la start echipele înscrise în Campionatul Municipal, iar meciurile vor începe vineri, de la ora 09.00, la Sala Sporturilor. În aceeaşi zi va avea loc şi campionatul de handbal, unde pînă acum sunt înscrise patru echipe. Locaţia pentru acest eveniment este sala de sport a LPS “Avram Iancu” Zalău. Nu a fost uitat nici beachvolley-ul, care va aduce, cu siguranţă, o pată de culoare în sportul sălăjean. Pînă joi, organizatorii au dat asigurări că terenul va fi pregătit în parcul central, urmînd ca în weekend să vedem la treabă cîţiva iubitori ai acestui sport şi, de ce nu, chiar voleibalişti profesionişti.

În fine, dacă Zalăul a găzduit turneul final al Cupei Romîniei, era practic imposibil ca minifotbalul să lipsească din această înşiruire de evenimente. Competiţia va debuta sîmbătă, la Baza Sportivă Onix, iar la start se vor alinia şase echipe, este vorba despre Primăria Municipiului Zalău, BRD, Poliţia Comunitară Zalău, Administraţia Finanţelor Publice Sălaj, Profesorii şi Astra Silvania. Aceste echipe vor fi împărţite în două grupe a câte trei echipe, urmând ca în fiecare grupă să se joace sistem “fiecare cu fiecare”. Echipele clasate pe locul 2 în fiecare grupă se vor întâlni în “Finala Mică”, iar echipele clasate pe locul 1 vor juca “Finala Mare”.         Ciprian PETRAN

 

 

Programul competiţiei de minifotbal:

 

GRUPA A: Primăria Municipiului Zalău; Astra Silvania; Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP)

 

GRUPA B: BRD; Profesorii; Poliţia Comunitară

 

ora 10.00: Primaria Zalău           – Astra Silvania 

ora 10.50: BRD                         – Profesorii      

ora 11.40: Primăria Zalău           – DGFP

ora 12.30: BRD                         – Poliţia Comunitară

ora 13.20: Astra Silvania            – DGFP

ora 14.10: Profesorii                  – Poliţia Comunitară

ora 15.15: Finala mică: locul 2 A – locul 2B

ora 16.00: Finala mare: locul 1A – locul 1B

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE