Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou continuă campania de achiziţii: încă trei jucători vin pe Someş!

După ce i-a adus la echipă pe Răzvan Sabou şi Cristian Mureşan, Rapid Jibou va mai face trei transferuri şi a ajuns la o înţelegere cu Alex Turcu, Andrei Bene şi cu portarul Horaţiu Silvestru


Rapid Jibou se află într-o mare bătălie pentru titlul de campioană cu Sportul Şimleu,  cele două grupări aflându-se la egalitate de puncte la jumătatea campionatului.

În retur, gruparea de pe Someş vrea să arate şi mai bine la nivel de lot, astfel că deja a avut o campanie fructoasă de transferuri.

Răzvan Sabou de la AS Creaca Jac şi Cristian Mureşan de la Atletic Zalău au venit la Rapid Jibou sub formă de împrumut până în vară, dar echipa pregătită de Emil Ionaş a mai apelat şi la alte întăriri.

Prin intermediul directorului sportiv – Florin Pop – Rapid Jibou a ajuns la o înţelegere cu alţi trei jucători, Alex Turcu, Andrei Bene şi Horaţiu Silvestru, care urmează să fie transferaţi pe Someş.

Ei deja au jucat pentru Rapid Jibou, în primul amical din 2020, cu Unirea Mirşid, pe care jibouanii l-au câştigat cu 4 – 0.

Jibouanul Alex Turcu a jucat în turul de campionat, în Liga a III-a, la SCM Zalău. Tot  la SCM Zalău a fost şi Andrei Bene, dar el a plecat de la gruparea de sub Meseş, după câteva etape din tur.

Portarul Horaţiu Silvestru a evoluat în trecut la CS Ileanda, dar în turul de campioanat a apărat poarta celor de la Lăpuşul Tg. Lăpuş, formaţie care ocupă locul secund în Seria Sud din Liga a IV-a Maramureş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL