Connect with us

BOX

CSM Zalău a deplasat doi pugilişti la Campionatul Naţional de Seniori

După pregătirea intensă de săptămâna trecută, Paul Magdaş şi Adrian Rus vor reprezenta clubul zălăuan la competiţia ce se va desfăşura la Iaşi


După pregătirea de la Oradea, pentru pugiliştii de la CSM Zalău urmează în această săptămână antrenamente comuna cu sportivii de la Box Club MLG Zalău, după care umrează în perioada 4 – 8 februarie, Campionatul Naţional de Seniori de la Iaşi.

Competiţia organizată de Federaţia Română de Box, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Box Iaşi şi Gym Box Fight Academy va avea loc în Sala de Atletism Grădinari – Iaşi. Pentru această competiţie, CSM Zalău va deplasa doi sportivi.

Este vorba despre Paul Magdaş la categoria de greutate +91 kg şi Adrian Rus la categoria de greutate 75 kg. Cei doi vor fi însoţiţi la competiţie de maestrul Ioan Dragoş.

“Pentru acest Campionat Naţional ne propunem ca cei doi sportivi să acumuleze experienţă, fiind la prima participare la seniori, obiectivul principal fiind câştigarea unei medalii la Campionatul Naţional U – 22 ce va avea loc la Zalău”, ne-a spus Adi Popuţea.

Să spunem că importanta competiţie de la Iaşi va debuta în 4 februarie când vor avea loc meciurile din preliminarii, iar în următoarea zi vor avea loc duelurile din sferturile de finală.

Ziua de 6 februarie o să fie liberă, după care în 7 februarie vor avea loc semifinalele şi în 8 februarie sunt programate finalele.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX