Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău se deplasează la Cluj


În etapa următoare, Volei Municipal Zalău joacă pe terenul Universităţii, echipă aflată pe locul 7. Partida are loc duminică, de la ora 12.00 şi la prima vedere pare un joc facil, însă datele problemei se schimbă, în condiţiile în care echipa a fost lovită de gripă în această săptămână


 Prin victoria cu Dinamo, Volei Municipal Zalău a rămas în lupta pentru titlu, fiind  la 3 puncte de liderul Arcada Galaţi. Gruparea de sub Meseş este însă în continuare pe locul 3, dar are acelaş număr de puncte cu Dinamo, echipă care datorită unui setaveraj mai bun se află pe locul 2.

După dificilul joc cu Dinamo, Volei Municipal Zalău are parte de un adversar modest, urmând să joace duminică, la Universitatea Cluj. Echipa clujeană în componenţa căreia se mai află şi doi jucători zălăuani, Claudiu Iov şi Vlad Negrean ocupă locul 7 şi mai are mici speranţe că poate prinde play-off-ul. Cu şase etape rămase de jucat din sezonul regulat, echipa pregătită de Romeo Lotei este la 4 puncte de Gloria Buzău – ocupanta locului 6 – astfel că are nevoie disperată de puncte pentru a rămâne în această luptă. Chiar dacă clujenii vin după două jocuri bune, cu Gloria Buzău şi Unirea Dej, de unde au scos 4 puncte, pare greu de crezut că pot emite pretenţii în faţa vicecampioanei României.

Punctele sunt importante pentru ambele grupări, însă la lotul pe care îl are, Volei Municipal Zalău nu ar trebui să aibă emoţii pe terenul Clujului, deşi vine după o deplasare obositoare din Cehia. Jocul dintre “U” Cluj şi Volei Municipal Zalău se dispută duminică, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”. În tur, gruparea zălăuană s-a impus cu 3 – 0, însă două dintre seturi au fost extrem de disputate şi s-au decis la limită, 25 – 23, respectiv 28 – 26.

Să mai spunem că în ultimele zile, mai mulţi jucători de la Volei Municipal Zalău au acuzat stări gripale, iar unul dintre ei a fost depistat cu virsu gripal de tip A şi a necesitat internare. Toţi jucătorii au fost izolaţi la domiciliu, iar conducerea a încercat amânarea jocului de la Cluj, însă adversarii nu au fost de acord cu acest lucru

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1