Connect with us

DIVIZIA A1

Serie infernală pentru Volei Municipal Zalău


În următoarea lună, Volei Municipal Zalău va susţine nu mai puţin de opt partide oficiale. Prima partidă din această serie a fost miercuri, când vicecampioana a jucat în Cehia, cu VK Cez Karlovarsko


Volei Municipal Zalău a început anul cu două partide lejere în compania ultimelor clasate, CSU Vest Timişoara şi CSM Câmpia Turzii. Programul mai dificil a început odată cu partida de sâmbătă, cu liderul Dinamo, în faţa căreia, gruparea de sub Meseş s-a impus cu 3 – 1.

Această victorie a fost savurată din plin de către jucători şi public, însă Volei Municipal nu a avut foarte mult timp să sărbătorească, deoarece a intrat  într-un program infernal. Practic, în următoarea lună, echipa antrenată de Bogdan Tănase are de disputat nu mai puţin de opt partide oficiale, ceea ce înseamnă că urmează câteva săptămâni în care Volei Municipal va juca din trei în trei zile.

Primul joc din această serie a fost miercuri, când vicecampioana a jucat manşa tur din optimile Cupei Challenge, în Cehia, cu VK Cez Karlovarsko, după care duminică, formaţia sălăjeană va juca în campionat, la “U” Cluj.

Săptămâna viitoare, Volei Municipal Zalău are parte de două jocuri în campionat, ambele pe teren propriu, miercuri cu Unirea Dej, iar sâmbătă, cu Gloria Buzău.

Pe 12 februarie, are loc returul din optimile Cupei Challenge, cu Karlovarsko, iar pe 15 februarie, Volei Municipal Zalău va avea de susţinut jocul din etapa a XVI-a, de la Explorări Baia Mare.

Duelul cu campioana Arcada Galaţi este programat pe 22 februarie, la Zalău, urmând ca pe 29 februarie, în ultima etapă din sezonul regulat, Volei Municipal să joace la Craiova. Dacă trece de cehii de la Karlovarsko, gruparea de sub Meseş va juca în perioada 25 – 27 februarie manşa tur din sferturile Cupei Challenge, cee ce ar însemna încă un joc în plus în această perioadă extrem de încărcată din următoarea lună.

Şi în luna martie urmează tot un program încărcat, în condiiţiile  în care sunt programate primele şase etape din play-off.

Programul Zalăului în următoarea lună:

29.01: la VK Cez Karlovarsko

02.20: la “U” Cluj

05.02: acasă cu Unirea Dej

08.02: acasă cu Gloria Buzău

12.02: acasă cu VK Cez Karlovarsko

15.02: la Explorări Baia Mare

22.02: acasă cu Arcada Galaţi

29.02: la SCMU Craiova

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1