Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou vrea titlul cu orice preţ

După şapte ani de pauză, gruparea de pe Someş are şanse mari de a câştiga campionatul în acest sezon. Marea bătălie o dă cu Sportul Şimleu, cu care urmează să se întâlnească de două ori în play-off, unde formaţia antreantă de Emil Ionaş mizează pe experienţa jucătorilor


Rapid Jibou a profitat cel mai mult de pe urma destrămării echipei Unirea Mirşid, astfel că în vară, cei mai mulţi jucători de la campioana Sălajului au ajuns la gruparea de pe Someş.

Practic, Rapid Jibou a suferit transformări radicale şi în staff-ul tehnic, acolo unde Emil Ionaş şi Nicolae Daroţi au fost numiţi antrenori, iar Florin Pop director sportiv.

Cu un asemenea lot şi cu o astfel de conducere, obiectivul fixat a fost câştigarea campionatului. Deşi au venit mulţi jucători, Rapid Jibou a format rapid o familie, atât în teren, cât şi în afara lui.

Rezultatele pozitive nu au întârziat să apară, iar gruparea de pe Someş a reuşit nouă victorii consecutive, între care s-a numărat şi succesul cu 3 – 1 în faţa celor de la Sportul Şimleu. În chiar ultima etapă a turului, Rapid Jibou a făcut primul pas greşit şi a obţinut doar o remiză la Nuşfalău.

A urmat depalsarea din prima etapă a returului, de la Sportul Şimleu, unde şimleuanii şi-au luat revanşa şi au câştigat cu 2 – 1. În aceste condiţii, cele două rivale au ajuns să termine anul 2019 la egalitate de puncte, Rapid Jibou fiind însă pe locul 2, din cauza unui golaveraj ceva mai mic ca al Şimleului.

“Am avut un parcurs bun, dar când au venit meciurile importante de la Nuşfalău şi de la Şimleu am avut o lipsă acută de atacanţi. Ciprian Pavel şi Flaviu Porumb au jucat după accidentări şi asta a fost una dintre cauzele pentru care din aceste două jocuri am luat doar un punct. Cu un pic de atenţie puteam scoate un punct şi în meciul de la Şimleu”, a spus antrenorul Emil Ionaş.

Întreaga retrospectivă a parcursului din tur al echipei Rapid Jibou, în ziarul Sportul Sălăjean din 29 ianuarie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL