Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO şi FOTO. Comuna Bobota are cel mai spectaculos sediu de primărie din judeţ!


Noul sediu, considerat unul dintre cele mai moderne din Sălaj, dar şi din zonă, este  construit pe o suprafaţă de 450 mp, are o suprafaţă utilă de 960 mp, cuprinde spaţii de birouri, sală pentru oficierea stării civile, sală de şedinţă, arhivă şi holuri spaţioase şi primitoare şi a costat peste 2 milioane de lei


În preajma zilei Unirii Ţării Româneşti cu Moldova, locuitorii comunei Bobota au avut parte de o supriză din partea primarului Mugurel Moraviţ.

Duminică, 26 ianuarie, la ora 12.00, după ce lumea a ieşit de la biserică, a fost tăiată panglica la noul sediu al Primăriei Comunei Bobota.

Evenimentul a avut o înaltă ţinută, iar invitaţii au fost pe măsură. Printre cei prezenţi s-au numărat nume importante de pe scena politică din România, dar şi personalităţi din aparatul de conducere al judeţului.

Astfel, au fost prezenţi ministrul Transporturilor şi Comunicaţiilor, Lucian Bode – preşedintele PNL Sălaj, deputatul PNL – Liviu Ioan Balint, prefectul judeţului Sălaj – Virgil Ţurcaş, secretarul general al Consiliului Judeţean Sălaj – Cosmin Vlaicu, şeful de cabinet al prefectului – Paul Maghiu, preşedintele OFL Sălaj – Dana Crişan, primarii comunelor Coşeiu, Lozna sau Cizer, consilieri judeţeni şi mulţi alţii.

Cert este că holul situat la parterul Primăriei, care deşi este foarte mare, s-a dovedit neîncăpător pentru mulţimea adunată la această zi importantă pentru bobotani.

Evenimentul a început cu o scurtă slujbă susţinută de un sobor de preoţi printre care se numără preotul paroh din Bobota – Silviu Pop, dar şi stareţul Mănăstirii Bobota – Mina Pletosu. După ce a felicitat administraţia condusă de primarul Mugurel Moraviţ, preotul paroh Silviu Pop a oferit câte o icoană drept cadou oficialităţilor invitate la eveniment.

Apoi, a luat cuvântul gazda evenimentului, primarul Mugurel Moraviţ, ales pe listele Partidului Naţional Liberal în 2016, aflat la primul mandat.

“Piatra de temelie a acestui obiectiv s-a pus pe 26 iunie 2018 de Ziua tricolorului şi uite – cu ajutorul lui Dumnezeu – inaugurarea noului sediu se face odată cu sărbătoarea Unirii Principatelor Române, Mica Unire. Mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat, Consiliului Judeţean Sălaj pentru alocările de fonduri, constructorilor pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Iar acum ţin să vă mulţumesc tuturor celor prezenţi care aţi reuşit să veniţi la acest frumos eveniment din comuna noastră. Doamne ajută!”, a declarat primarul Mugurel Moraviţ.

Lucian Bode – ministrul Transporturilor – a felicitat echipa primarului Mugurel Moraviţ pentru că reuşeşte să dezvolte comuna Bobota. Bode, cel care este preşedintele PNL Sălaj, şi-a arătat totodată sentimentele de satisfacţie faţă de ceea ce a făcut administraţia locală de la Bobota în ultimii trei ani, nu înainte de a-şi arăta în continuare susţinerea.

“Am avut multe discuţii cu domnul primar legat de introducerea reţelei de apă şi canalizare prin programul european POIM, gestionat de către Compania de Apă Someş. Avem discuţii şi sunt convins că în perioada următoare vom ajunge şi la implementarea investiţiilor privind extinderea reţelelor de gaze naturale în România. Eu vă mulţumesc pentru modul în care m-aţi primit în fiecare moment de 20 de ani încoace şi o să vin cu mare plăcere aici ori de câte ori o să mă invitaţi”, a spus ministrul Transporturilor.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care a apărut miercuri, 29 ianuarie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

Ne aflăm azi la noul sediu al Primăriei pe care îl considerăm unul dintre cele mai moderne din zonă. Este o suprafaţă construită de 450 mp, iar suprafaţa utilă desfăşurată este de 960 mp, cu o valoare de 2.270.000 lei. Acest obiectiv s-a realizat într-un termen relativ scurt de un an şi jumătate. În calitatea mea de primar am pus mult suflet în realizarea acestui obiectiv şi îmi doresc să satisfacă toate cerinţele cetăţenilor din comună. Clădirea cuprinde spaţii de birouri, sală pentru oficierea stării civile, sală de şedinţă, arhivă şi holuri spaţioase şi primitoare.

Mugurel MORAVIŢ – primarul comunei Bobota

 

 

Am un sentiment de satisfacţie pe care nu vi-l puteţi imagina, venind azi aici şi văzând cum a evoluat această comunitate de când am călcat eu prima dată aici. Această comunitate are şcoli aşa cum trebuie să arate în anul 2020, comunitatea are o reţea de drumuri asfaltată şi modernizată. Pentru toate aceste lucruri vă felicit, pe domnul primar, pe domnul viceprimar, echipa de consilieri locali, echipa din Primărie şi le mulţumesc tuturor cetăţenilor din Bobota. Fără sprijinul comunităţii nu reuşeau să facă nimic.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor şi Comunicaţiilor

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj