Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Asistenţă record în acest sezon pentru CS Volei Municipal Zalău!

La meciul dintre vicecampioana României şi Dinamo, în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” s-au aflat peste 700 de spectatori


Dacă acum două săptămâni, la meciul cu CSU Vest Timişoara, în tribună s-au aflat sub 150 de spectatori, cu totul altfel a arătat situaţia la partida de sâmbătă cu Dinamo. Dat fiind faptul că Volei Municipal Zalău a întâlnit o echipă de top din Divizia A1, care înaintea etapei se afla pe primul loc, şi  pentru spectatori, acest duel a reprezentat interes.

Şi organizatorii s-au pregătit întocmai şi au pus în vânzare bilete încă de miercuri. Pentru a atrage lumea la sală, organizatorii au pregătit materiale promoţionale şi fiecare spectator a primit un calendar de buzunar, iar totodată, sponsorul Ferratum Money oferit un  Smart Watch, a cărui câştigător s-a desemnat prin tragere la sorţi.

Toată această campanie a fost de succes, astfel că în tribune au fost peste 700 de spectatori, ceea ce a însemnat o asistenţă record în acest sezon.

Şi atmosfera a fost una incendiară, în condiţiile în care unii spectatori au pus presiune pe adversari cu ajutorul unor vuvuzele.

La final, toată lumea a fost fericită, în condiţiile în care Volei Municipal a câştigat în faţa liderului Dinamo şi a rămas în cursa pentru titlu.

“Publicul a fost al şaptelea jucător pentru noi şi tocmai de aceea le cerem sprijinul şi ne bucurăm de fiecare dată când sunt alături de noi. S-a văzut clar aportul lor în meciul cu Dinamo, deoarece a fost o atmosferă pe care fiecare sportiv şi-ar dori-o”, a spus antrenorul Bogdan Tănase.

Aportul publicului a fost evidenţiat şi de către internaţionalii Cristian Bartha şi Gabriel Ghionea. “Public numeros ca în meciul cu Dinamo nu am avut sezonul acesta şi pe această cale le mulţumim că au venit să ne susţină. Cu un public ca acesta este foarte greu pentru adversar să joace. Aşteptăm suporterii să vină în număr mare şi la următorul meci de pe teren propriu”, a declarat Cristian Bartha.

“Publicul a fost la înălţime, a fost un public frumos şi gălăgios şi sper ca în continuare să vină în număr mare, chiar şi la meciuri mai uşoare”, a declarat şi Gabriel Ghionea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1